![]() |
Re: Intalnire Caraudio Bucuresti!!!
Pai orgazinizare , sa stabilim cine vine ca asa decat 2 3 nu prea isi are rostul sa fim mai multi macar 10 :) ,sa stabilim data intalnirii , locul intalnirii sa ne fie cat de cat usor sa ajungem , ora.
Altceva nu prea imi vine in minte la ora asta. |
Daca vreti putem organiza ceva o intalnire la padure unde sa nu ne derajeze nimeni sa facem un gratarel ceva :D
Momentan am fi vro 4 care doresc o intalnire car-audio , sariti cu idei. |
cineva care n-are un sistem prea avansat .. poate sa vina ? :D
|
Evident, poate sa vina oricine e interesat de domeniu.
|
S a gandit cinceva la o locatie intre timp? Cred ca de asta depinde cel mai mult (si de data) cate persoane vor veni.
|
Ca locatie putem alege o parcare a unuia dintre hypermarketuri : Cora Pantelimon , Selgros Pantelimon , Selgros Militari , Auchan(da de obicei e cam full parcarea) , ca data inca nu se stie dar intr-o sambata sau duminica presupun. Daca aveti alte locuri unde credeti ca ar fi bine spuneti.
P.S. Ca sa fie clar poate veni orcine , nu conteaza daca are sistem , nu are sistem sau daca are decat un cablu schimbat la toata instalatia audio.Pur si simplu e o intalnire pentru cei pasionati car-audio mai invatam ascultam alte sisteme discutam .Repet nu este un concurs !!! oricine e bine venit care are cat de cat interes in acest domeniu :) |
k, cati suntem pana acum ?
|
Am fi vro 9 pana acuma.
|
Daca pentru inceput sunt 9 este bine, cand vom alege locatia si data sa vedem cati se mai strang, dar si 10 daca sunt (masini) tot e bine (zic eu). Haideti, curaj!
|
Vreau si eu :D ...Ca o sugestie daca se poate sa se intample seara sau in weekend...
|
Da si 10 masini ar fi bine ,zic sa facem in weekend intr-o sambata ce ziceti ?
|
E bine Sambata.
|
pt mine e ok sambata sau duminica.
|
pentru mine oricand !
|
Nu mai zice nimeni nimic? Nici macar cei aproape 10 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning