![]() |
Re:
Quote:
Toate firmele ne ajuta sa nu coste asa de mult masina, ne da discounturi si ei primesc reclama. Jantele sunt de vanzare pt ca luam altele de 20 pt primavara |
de cat???
trebuie facute modificari sau intra normal pe coupe? pe berlina cat intra maxim? tu ai pe 19 parca, nu? aaa, si un pret pt jante ( macar de curiozitate, k la cum arata nu cred k o sa am eu banii pt ele... ) |
Re:
Quote:
Pretul cu caucicuri le da la 2300 Euro De cat??? nu stiu la ce te referi :) |
multumesc mult de raspunsuri...
\"de cat???\" era o excalmatie de uimire :lol: nu-mi venea sa cred ca sunt asa de mari :lol: ce sa mai, o masina frumoasa facuta la modul profesionist, nota 10 pentru voi |
:shock: adik stai sa inteleg si yo....voi ati luat un m3 de la cineva...(lati cumparat sau lati imprumtat????) si il tunati gratis??? :shock: si voi cine sunteti ??
|
Re:
Quote:
Este al unui client, si ii dam piesele la pretz de cumparare sau chiar mai ieftin. Suntem o firma din suedia (cu o mica filiala in Romania) |
Re: BMW E46 Tuning
mai are rost sa intreb cam care ar fi suma bagata in masina pana acum?!:lol:
|
iti place ce signature am?!
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
iti mai dau aici...a fost folosita masina in ceva videoclip |
L-ati facut super avion...:D
E foarte frumoasa masina.... Imi place ca e joasa si are jantele alea imense...:| :D |
ati facut o treaba buna pana acu ... tineti-o tot ashea :D
|
Un BMW stock are destui muschi.Voi insa l-ati dopat!!!Daca fuge la fel de bine pe cat arata inseamna ca ar trebui sa scrieti un ghid de genul "Cum sa tunezi un BMW". Bafta in continuare!
|
Quote:
Deocamdata e stock, dar deja am facut contract cu o firma care va monta un kompressor in el (la inceputul lunii iunie...vor fi cam 230-245 cp) |
marfa rau masina....m-am indragostit de ea
presupun ca ii puneti jantele de mai sus....marfa mai da poze :) e 14 iunie....sa montat kompressoru?!:) zici ceva de videoclip?!cum ii zice?! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:29. |
- Copyright 2026 4Tuning