![]() |
Re: Batmobilul, de vanzare pe net
Voi nu intelegeti ca pretul masinii nu il reprezinta cat toata tehnica bagata in el, cat faima pe care a primit-o odata cu filmul.
|
Quote:
|
pai da. masina aia are faima ,o stie lumea. pretul ei nu e pentru ce performante are masina si alte lucruri, e pentru faptul ca e cunoscuta. chiar nu puteti unii sa treceti de gandul ca nu merita atatia bani pentru ca nu are performante si ca poti face nush ce cu banii astia?
Pretul e foarte subiectiv daca intelegeti |
Quote:
=))....cel mai bine spus...sooper tare :))))=)) |
nu e asa mult pt un batman mobil:D vine vreo 400.000 euro dak nu ma inshel...pt o masina unicat nu e chiar exagerat de mult
|
deci daca as avea 500.000 $ acum as cumpara-o ..ma jur :X:X:X:
|
si eu sa fiu fiul lui Prigoana as lua-o doar ca sa ma dau mare cu ea :))) asa cum am decat un Polo si mama si tata nu sunt senatori sau deputati sau mai stiu eu ce stau in banca mea ;))
|
e o vedeta de televiziune in fond si la urma urmei...unicat......isi merita toti banuti ptr ca asta e masina de colectie nu de zi cu zi
batman batman :)))))))))) |
hahaha sa auda 50 cent,da oare merge si singur batmobilu asta? :D
|
masina e super ''benga'', dar 500.000 de euro :shock: ...
|
gun ball ...sunt dolari..vezi ca diferenta intre 500.000 euro si 500.000 dolari...e mare iti mai iei un bmw ceva...
|
Eu zic ca face toti banii din lume!!! Daca as avea $ as fi primul care ar luao :) Si as plimba copii cu ea contra 20$ tura...Astfel...mias scoate rapid banii :) si as ramane si cu masina :PPPPP nu vati gandit la asta, nu? :))
|
eu am vrut sa licitez dar cand am vazut ca i-au scos mitraliera am zis ca nu merita ca aia facea jumatate din banii, imi faceam si eu loc prin oras mai usor
|
Quote:
ON TOPIC: prea scumpa si cam urata....nu merita delc banii |
Parfum :))) Numai bun de agatat Fufele :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning