![]() |
Re: Soferii vor plati taxa de acces in statiunea Mamaia
te inseli ca ar trebuii sa plateasca si localnicii .daca pentru 3 lei va plangeti ,sa va vad cum va plangeti pe autostrada cand va fi taxare
|
Quote:
|
Quote:
Alo !! baietii din Constanta nu l mai umflati atat pe smecheritu ala de Mazare .. Am fost sapt. trecuta in statiune de 1 mai, in afara ca mai are MULT si BINE de asfaltat in Constanta mazare asta , ca e plin de hartoape si guri de canal , DACA a plouat 2 zile la rand A INUNDAT TOT ORASUL ALA , si scoateti barcile sa umblati pe strazi ... Asa ca domnu mazare sa mai bage mana in traista ca are mult de lucru ! Bafta ! |
ma scoateti cate o bacnota de 100lei ca nu are sa va dea rest si va da drumul...sau treceti repede daca nu e atent...asa faceam mereu...
|
Quote:
|
sunt tare CURIOS ce sa=r intampla daca am pune si noi bariere la intrarea in capitala..........
|
Quote:
|
Sa punem bariera dar numai pentru CT sa vedem cum se simt si ei :)))) ca nu e mult 3 lei ca asa zic ei dar uita sa zica ca cu 3 lei intri doar o data
|
Foarte bine...:yes:
macar sa investeasca banii aia in ceva ca lumea:) |
A si iti mai zic o chestie celui care zice ca 3 lei e putin, dar uita ca o sa platim taxa de intrare pe autostrada de la fetesti sigur vara asta ca numai au mult + taxa de parcare + taxa de intrare + taxa de stiune + mai e o taxa la hotel daca vii cu masina dar nu stiu cum ii zice + sezlong 15 lei + umbrela + nu stiu ce taxe, e usor sa vb cand stai in CT si doar vii cu prospopul si platesti daca e o taxa de parcare si in rest nimik ca sa faci plaja in Mamaia
Am scris de 3 ori ca nu m-a mai lasat sa editez :) |
Quote:
|
Quote:
|
la ce e bun romanul, sa puna taxe...asta rezolva tot!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning