![]() |
Re: VOT- BEST EXHAUST UNDERGROUND Arad 2008
imi pare rau ca nu am ajuns si eu :(
am votat honda prelude (arad) |
ca editia trecuta .. honda civic :X
|
VW Corrado
|
Tekin...fara numar...fara numar:D
|
Stiu ca gusturile nu se discuta si poate eu nu am gusturi...dar....: cum poate o dacie logan si o berlina din primele serii sa fie mai bine cotate decat e46 sau civic,prelude,g60..chiar nu se simte diferenta dintre 4 cil aspirat vs 6 cil sau vtec????
|
Pt k sunt altfel!
|
Quote:
dc sa nu se ia in considerare voturile??......dak lumea a vazut clipurile si au vrut sa voteze? dc nu au voie? credeam k este o participare libera pt toata lumea!!! nu doar celor care sunt membri pe 4tuning de catziva ani!!!!! |
eu am votat vw scirocco imi place cel mai mult. aproape toate mi-au placut...dar nu pot sa votez decat pe 1 singur....
dintre loganuri cel argintiu se aude cel mai bine. |
Quote:
Exemplu concret (care demonstreaza ca nu s-a schimbat nimic fata de anul trecut) sunt voturile de la Dacia 1300 Forumul are 22,714 useri activi,deci sunt destui care pot vota. |
Quote:
|
si apropo...cei 22,714 useri nu au altceva ce face decat sa voteze...........aici se voteaza pe cine se cunoaste........nu cine merita!
|
Quote:
...cat despre invidie :lol: wellcome: ai ajuns la locul potrivit aici e lumea ei :lol: |
io nu am votat nimik pt ca mi-a placut doar asta :D
https://www.youtube.com/watch?v=gTkZ40Ycdzw&NR=1 |
Quote:
|
Quote:
si de altfel.......eu nu aveam ce face pe forumu vostru...dar din moment ce am participat.....m-am gandit sa imi fac cont dar tot degeaba |
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning