![]() |
Re:
Quote:
|
eu asa am luat masina ... cu spatele taiat nu prea am cum sa te ajut - iti trebuie un tinichigiu bun, iar cu deschiderea, du-te pe Ritmului ... sunt niste baieti cu alarme (langa aia cu microbuzele) care mi-au montaj deschidere port din telecomanda la Tico (am avut D. Tico inainte de Golf) ... destul de seriosi si preturi acceptabile.
|
dupa ce iti montezi/gasesti spui si tu unde :)
un pret mai de doamne ajuta asa... merci frumos :) |
[email protected] sau 0744883754
|
re
1 Attachment(s)
taxe de transport nu cred sa depaseasca 100000 si ai mecanismul de care ai nevoie.mai detailat este vorba de o bobina electro magnetica care functioneaza perfect.relatii [email protected] sau 0744883754
|
Re:
Quote:
fratilor,am fost pe Ritmului si mi-au spus cei de acolo k nu au mai pus niciodata pe golf 2 un asemenea mecanism :boxing: ....ciudat, nu????dar au accentuat faptul k ma pot duce sa incerce macar ...ha,ha,ha...auzi sa incerce.. :chainsaw: ...INTREBARE: care dintre voi s-ar duce sa faca un experiment pe masina lui??? |
tu si ne spui si noua cum a fost :twisted: :twisted::twisted::twisted:
|
Am un electrician f bun...care mai are si Golf 2... :)
Treaba mai interesanta este k poate face cam ce vrei tu ;) Kiar si ShavedDoors, mai multe 8) Intra pe YM si vb...ID : NamAidiu ! :peace: |
R
MAI MULT DE 15 MIN MIE NU IMI IA SA ITI FAC ASTA CU MODUL DE CARE ITI VORBEAM.POTI SA O FACI SI TU SINGUR DACA TOTUSI TE PRICEPI CAT DE CAT.
|
am rezolvat...si nu ma costat decat 180.000 .Un motoras electric pt. inchidere centralizata din Vitan si 5 m de fire.......si un meserias.SUPER TREABA,nu ma asteptam...
|
Mai da-ne si noua cateva detalii: locatie.....
|
Re:
Quote:
|
Pai si amicul asta al tau este dispus sa mai faca, contra cost???
|
pentru cine vrea sa-si faca deschiderea din interior si sunteti din Buc.......0723045936 - Bobo ....... ieftin si de calitate..... :wink: din partea lui Bizonul......
|
ai scos si butonul de pe haion ? sau a ramas acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning