![]() |
Re: Ford Consul Granada 1975
NY este V6 de 90 CP d'ala am si eu in carte.
succes |
te cred dar motorul lui original a ajuns la remat cred ca pe vremea cand tot romanul isi tragea motor diesel cu consum mic
|
am aflat deja ca ai NY :-P, si k te pregatesti de revizie, oricum..pt masca am nevoie de mulajele aripilor fata in fibra :( sau de farurile/semnalele actuale
|
pina nu trec de revizie nu putem face tranzactia :( poi facem cumva cu mulajele ,imi dai indicati cum si ce trebuie facut si o facem:))
|
cred ca il convingem pe bassu :-P
|
cum vrei sa il convingi pe bassu?(cuce)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am aflat ca sunt cam modificate(farurile tale)..astept poze si de la tine dar pe mail, aici e locul MK I-lui :-P
[email protected] exact ca aceasta e masca :arrow: |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 538152 Attachment 538153 |
http://cgi.ebay.de/NEU-Paar-Blinker-...QQcmdZViewItem
sper sa nu primesc vreun ban pentru asta....e o licitatie pentru semnalizari pentru consul si ceva faruri http://cgi.ebay.de/Neuer-H4-Ford-Con...QQcmdZViewItem |
Quote:
|
Quote:
2 eu credeam ca le ai demontate, bassu mi-a zis ca sunt putin modificate/taiate farurile si aia vroiam sa vad daca le pot folosi totusi. treaba ramane SUS, treci de RAR/ITP si vorbim, masca ramane la mine, astept sa vad farurile cu "modificarile" aferente cand ai ocazia si vedem cum facem sa intram fiecare in posesia pieselor :wink: pe E-bay nu prea poti preconiza multe..preturile sar sau nu in functie de cerere :( |
Quote:
|
Quote:
|
ai PM si scuze, dar eu asteptam un pm cu niste lamuriri ce ti le-am cerut si cum n-a mai venit..am uitat si eu :oops:
asa e cu Fordurile astea..am 3 babute(granny), ieri a mai venit una in vizita si deja vecinii se uitau ca la circ :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning