![]() |
nici nu stiu pe unde sa caut eprom-ul, in caz ca are.
|
One, imi place la nebunie avatarul tau :D
|
si mie imi place :) de aia lam pus avatar:))
cred ca am telescoapele de spate cu tot dar nu mai stiu daca am dat jos si bucsele alea din oale cand am drum o sa ma uit sa vad daca le am |
dar one, tu ziceai ca a ta a fost 1.6. cred ca telescoapele si bucsile sunt diferite fata de 2.0 Gti 16v. totusi daca sunt la fel erau bune macar? cati km ai facut cu celica in romania. daca ai su bucsile rulment sustinere cred ca iti cumpar si telescoapele.
|
telescoapele de spate sant aproape noi(6 luni de romania) arcurile sant originale de pe masina.eu am skimbat suspensia si mi-am luat arcuri h&r si telescoape gaz.
nu mai stiu sincer daca am dat jos cu tot cu bucse cand leam dat jos de pe masina trebuie sa ma duc sa verific .poate leam lasat pe caroserie bucshele... si caroseria am dato la fier veki..iti voi raspunde luni exact ce mai am de la suspensia spate. suspensia de pe 1.6 e 100% identica cu cea de pe 2.0 inclusiv bara de torsiune ,bielete etc |
Ar trebui sa-mi lasi un nr de telefon sau sa ma cauti pe yahoo messenger Birsa_Ovidiu . Sunt interesat la telescoape cu tot cu arcuri daca sunt ceva arcuri mai deosebite de alea de serie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning