![]() |
Filmul nu pot garanta ca e real. Sa iei curbele asa e f simplu daca inveti cum. 1. Ai nevoie sa sti sa pilotezi. 2. Masina se seteaza special- frana pe spate tine ceva mai mult si se franeaza usor pe viraj si inaninte cu piciorul stng dreptul calcand cat e cazul acceleratia. 3. Clar nu 4x4. E ceva de test asa ca si motorul suna a turbo. |
pt informatia ta pilotul e campion european si masina chiae e 4x4
|
ce tot va certati ca nu e real a fost si la tv un material unde zicea ca are 270cp si este 4x 4 deci 4x4 si ca setesteaza pentru a intra cu modelu in cmr
|
Pana la urma io zic atata : SA SPERAM K E REAL SI K SE POATE!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: cel putin eu sper k e ral si k se poate :?
|
Re:
Quote:
Urmareste atent comportamentul si rotirea anvelopelor, iar ce spun aia la tv, face cat un ... comparau si Loganul cu A4. Nimic nu e concret, verificat si probat, sunt doar supozitii, iar pilotul il stiu dar nu spune nimeni ca nu ar putea fi un clip publicitar fara acoperire. |
eu zic ca e turbo si ca rotile fata trag mai tare decat alea fata(daca cumva chiar trag).mie numi prea pare a 4x4 dar sper ca pe viitor sa existe ori s1600 ori 2000.oricum pt masina de strada nu astept nimic eventual alta :D
|
E fata toata ziua.
|
din cate stiu yo,astea de wrc sunt 4x4
poate ca era setata altfel in filmul ala :wink: |
Arata super masina. Ca posesor de GOLAN sunt incantat ca exista si asemenea exemplare, chiar daca numai de test sau pentru raliuri. Sa speram ca vom vedea si la noi una asa, macar la expozitii.
|
Fratiorilor...ar fi super daca chiar e adevarata toata chestia. Daca s-ar gandi ca masina sa intre si in productia de serie...ar fi ceva...
Sa speram ca totul va fi bine :wink: |
Re:
Quote:
|
aja o fii
nu mah contrazic,stii mai multe ca mine :wink: ar fi ceva sa scoata dacia macar un 1.8 16v dar pana mea...... ramane de vazut R3SP3KT |
nu stiu cum se numeste dar poate o avea tractiune 4x4 care distribuie procentual puterea intre puntea fatza si cea spate depinde cum e nevoie
lol ar fi tare sa fie asa ceva pe logan (oare are vreun renault asa tractiune) |
Nu cred ca se baga renault sa puna pe o dacie de serie un 4x4 variabil, care off the record cred ca ar costa cat toata masina! Iar daca stam sa ne gandim ca lumea se plange ca si asa consuma mult logan-ul ce sa mai zicem de un 2.0 4x4? :lol:
|
daca se scoste o serie limitata ... cred k ar avea mult success eu unu m`ash riska la unu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning