![]() |
Re: Sa ramai in continuare prieten/a bun/a cu fosta/ul ?
in orice caz in gasca nu are cum sa mai stea pentru ca s-ar simti aiurea....eu am ramas cu majoritatea (dar tot timpul apar exceptii) si imi e foarte bine.....
Acum parerile sunt impartite...si tin de mentalitatea fiecaruia... |
Quote:
si oricum actuala o sa te suspecteze ca vrei sa i-o tragi alteia cand ai o prietena, indiferent de conjunctura |
pt acest topic am exclus din start aventurile (in liceu de exemplu toata lumea din clasa era cu toata lumea ... la partyuri ne combinam si ne suceam cu cate 2-3 pe seara) daca ai avut relatii serioase si te-ai despartit, nu conteaza motivul, eu zic ca nu mai poti fi cel mai bun prieten cu aceea persoana. Implicatile sunt prea mari. O sa te rezumi doar la "small talk". Tre sa stiti sa faceti diferenta intre un amic (cunostinta) si un prieten. Amic poti sa ramai cu ea, pt ca ar fi nesimtire sa te vezi pe strada si sa nu saluti,dar de aici pana la prieten bun cu care iti impartasesti problemele, fericirile, experientele si ce mai vreti voi ... e cale lunga.
@aleks - actuala te suspecteaza doar daca ii dai motive (cel putin asa e in relatia mea) si prin faptul ca tu ramai prieten cu fosta, pui doar o presiune in plus. |
Cristian care e diferenta intre amic si prieten la tine.....dupa cum scrii imi dai impresia ca in termenul de prieten tu incadrezi relatia...pe cand eu nu consider asa....
|
Quote:
|
salut.parerea mea este nu.de curand am trecut prin asta.relatie a durat 3 ani si 8 luni.neam despartit,insa am ramas "prieteni".telefoane incontinuu,ieseam la un citric,o pizza etc.cand mam cuplat cu prima,dupa ce neam despartit(asta dupa 5 luni),ea a devenit definitia arogantei,nu ma mai baga in seama si at cand o facea ma lua la misto,nasul pe sus...pana mea.dar,si cand unii se dadeau la ea deveneam un caine turbat,nu stiam ce sa fac,deveneam gelos.in fine,am scapat dar a fost f greu.acum suntem doar "ceau" "ce mai faci?" si cam atat.numai bine
|
Cum sa va zic pe ocolite ...
Fosta vine prin locul pe unde muncesc iar eu am fost surprins de 2-3 ori cu actuala care nu se compara cu fosta. Actuala e mai plinuta, e mai mare si la varsta, ma inteleg binisor cu ea, pe cand fosta arata bine din toate punctele de vedere, numai ca nu imi place felul cum pune unele probleme, ba chiar am impresia ca are in cap sa isi cam bata joc de mine sau de tipi in general. Daca pana acum 5-6 luni paream eu interesat de ea si doream sa ma cuplez cu ea, recent am renuntat pentru ca imi luam tepe prea multe si cred ca ... eram chiar prost sa stau sa mi le iau asa ... grav. So ... acum ma vede cu actuala, fierbe de gelozie probabil si incepe sa se dea la mine, spunand ca acum chiar o intrig, chiar este interesata de mine. Vazand ca ea tot insista, i-am propus sa reincercam o relatie - initial a refuzat dand vina pe faptul ca sunt combinat cu actuala. Am vrajit-o si i-am spus ca i-am dat papucii actualei pentru a incepe o noua relatie cu ea. A doua zi cum a "aflat" ca m-am despartit de actuala, a luat un comportament "miserupist" (scuzati expresia) si abia mai scoti 2 cuvinte de la ea. Am invitat-o la sucuri si a promis ca va veni. Oricum, nu ma zbat, sau nu par deloc interesat de ofertele ei de acum incolo. Multe vor fi in van sau se va termina totul prematur... Mai departe, nu stiu ce sa zic, sper sa nu pic in vreo plasa sa ma ia durerea de cap cu ea. :D |
Mai prietene sti cum e aia ca ceea ce nu poti avea ravnesti cel mai mult nu.. ? :) Iar tu cand i-ai zis ca te-ai despartit de actuala pentru EA, toata atractia pe care a simtit-o atunci cand te vedea indisponibil .. bam ram.. s-a dus :).
Eu as fi tachinat-o. sa o roada cat mai tare. Si cand o rodea mai tare.. ii dadeai ceva semn ca inca mai ti la ea.. ceva sa o inmoaie.. sa credea ca vai, iara il am cum vreau eu, si pe cand sa se aseze bine pe ideea ca iara e in control, bang!!! iara o lovesti cu miserupeala si cu pupat pe actuala si ma rog.. orice ce o roade.. dar, toata treaba asta trebuie facuta nu intr-un fel ca aha, ai venit, lasa ca iti arat eu.. ci pac pac .. aa, erai si tu aici.. ah, sa continuam. I think u get the point >:) Si daca ii faci putin treburile astea, dar trebuie sa sti limita, ca daca o tot ti asa va fi ea atrasa cat va fi da dupa un timp deja se va simti ofensata si pac.. iara nu e bine. :)ideea e sa gasesti punctul acela cand o roade cel mai tare, si atunci pac pac, pe ea.. nu ca "cred ca ar trebui sa ... ", nimic femeie, o prinzi de par o arunci o tragi o smulgi o .. aa.. stai ca am gresit filmul :)). Ideea e ca atunci cand simti tu, si cand e momentul, daca vrei o iei si .. u rock here world sa zicem asa :)). Chiar daca ea va zice nunu, nu , nu acuma ca ai prietena... ah, nu, nu ca abea m-am tuns.. ah nu ca nuj ce inventeaza ea. Daca vezi ca numai cu vorbe te respinge e foarte bine. Ea trebuie sa te respinga, ca deh daca nu e curva.. dar asa daca te respinge cu vorba, ea e absolvita de orice vina... "dar vai eu am incercat.. dar m-a fortat si .. vai asa bine a fost 8->" Si problema e rezolvata. Toata ideea e ca, tu ii acorzi pea multa atentie.. si asta o face sa se simta puternica si in control.. si cauta o provocare. Sincer, tinand cont de momentul de fata cred ca ar fi greu sa o ai ca prietena stabila... dar nu imposibil :) Hai bafta ;) |
pac pac intelegeti voi? :)
|
daca m-as desparti de actuala probabil am ramane prieteni...problema ca daca o vad cu altu o sa ma enervez si ori mananca ala bataie ori mi-o iau io ....
|
Quote:
N-am dat un singur semn de viata, iar cand m-a sunat sambata seara si i-am spus ca sunt la o nunta, prima intrebare a ei a fost: "esti cu fosta?". Raspunsul meu a fost in gluma (pe care a sesizat-o, dar tot nu prea i-a convenit): "sunt cu actuala:lol::lol::lol::lol:". Am gasit o serie de mesaje pe YM, offline-uri ca ii este dor de mine, si ca vrea sa ne vedem la un suc cat se poate de rapid, numai ca, oricat as vrea sa ma intalnesc cu ea, chiar nu as putea :lol::lol::lol:. Work, work, work, exams, exams, exams. Acum am trecut la metoda "ignoranta:, oarecum stie si ea acest concept. :D PS: nu ma mai intereseaza gagica, oricum. :lol::lol::lol: M-a interesat sa o fac sa imi spuna ca ii este dor de mine. |
Indiferenta doare cel mai tare....;)
|
bai baieti...eu unul am avut o gramada de relatii...mai lungi sau mai scurte mai serioase sau nu ... dar sincer....indiferent de cum s-au terminat am ramas prieten cu respectivele...am lasat loc de buna ziua si poate chiar mai mult.mie unul mi se pare de bun simt chestia asta avand in vedere ca ne-a legat ceva...dar , ma rog....depinde de situatie...ca asa cum zicea cineva mai sus , sa ai o relatie dar defapt sa nu fie nimic nu te face decat sa-ti pierzi timpul si sa te bulverseze..
|
Quote:
|
Quote:
a muscat-o amica.. :) nu fi foarte indiferent.. ca dupa aceea o sa renunte cu timpu ;) tachineaza-o :) 59AFA nimeni nu spunea sa nu mai vorbesti deloc cu ea sau ceva. Eu ma refeream la faptul ca nu mai are rost sa fiti prieteni in sensul ca suc de 2 ori pe saptamana vorbit pe mess zilnic etc etc. Normal ca nu o ignori sau mai stiu eu ce. In nici un caz, e o dovada de lasitate. Foarte bine spusa ultima fraza. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning