![]() |
Re: Sportec SP600 Porsche 911 Turbo Cabrio
Quote:
|
Ai mers cu vreo 1000. Nu poti sa compari stabilitatea unei masini cu tractiune spate cu a uneia cu tractiune integrala, cu atat mai putin cand vine vorba de Lamborghini. Felicitari pt decizia de a-ti lua un Porsche (daca e intr-adevar adevarat ceea ce spui), este o decizie cum nu se poate mai buna, si eu as prefera un Porsche unui Lamborghini, dar asta nu inseamna ca voi defaima Lamborghini, doar pt ca nu imi place mie sau mai stiu eu ce alt argument. E forba de fizica, de mecanica, de tehnologie, sunt chestii care nu pot fi contrazise.
|
Un design superb, performentze de circuit...
O masina pt cei cu multzi bani, o masina care chiar merita... |
911 turbo are tractiune integrala pt cei care nu stiu
|
Quote:
lasa i in pace:))))))))):D:D |
Frumoasa .
|
Sportec e invechit in "rele" aveau un GT2 bazat pe 996 care facea orice supercar sa sughite, era un articol tare hilar in Option Auto cu ani buni in urma cu milionarul care trece prin Elvetia in Enzo si l "fareaza" un "inconstient" cu un 911 din spate :)) Dar inconstientul nu era de fapt asa de prost, conducea un Sportec... Tuner excelent, calitate maxima, performante extreme intr un pachet discret, exact stilul meu, lup in blana de oaie :) desi as prefera coupe ul . Dar asta e, ma sacrific daca trebuie :D ...
|
mai nou 911 -le asta a devenit cabrio-ul meu preferat
|
... "tanar si nelinistit" :)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning