![]() |
Re: bmw sau mercedes ???
la atatia bani citeste si testeaza tot ..pareri ,masinile daca se poate dar in final alege-ti singur ca a ta va fi nu a vre unui fan bmw sau merc.
|
Daca ati inceput cu Carmen Serban situatia este clara . FITE , FITE si restul POVESTIRI ADEVARATE. Cam asta se poate deduce din istorioara de mai sus . Ai bani pregatiti atunci iti alegi masina care vrei tu fara a cere sfaturi de pe forum . Bafta la alegerea masinii dorite.
|
nu intaleg de ce te-ai oprit la C280 cand 335 e chiar peste varianta mai puternica C350
2. Daca tie frica de tractiune spate, mai bine alegi 335xi coupe... |
cred ca imi schimb optiunea, ma indrept catre un 335 xi coupe!
problema era ca o voi folosi si iarna !!! nu cred ca ar fi ok ca vara sa merg cu 335 cabrio si iarna cu metroul !! |
335 cabrio, ca e cu plafon tare nu cu panza, iarna nu te afecteaza clima de afara, depinde doar prin ce zapezi circuli iarna, pe la munte deja se curata si la noi aporape peste tot, iar cele care nu sunt curatate nu cred ca te-ai risca sa intri nici cu 335xi sau 4matic. Cabrioul e mai misto vara, singurul minus pe care il vad in fata coupe-ului este greutatea in plus care afecteaza putin dinamica masinii.
|
stiu ca e hardtop, discutia era de tractiune !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning