Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   BMW cabrio (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7601-bmw-cabrio.html)

flaviutza 07-10-05 05:20

NU IMI PLACE DELOC,BBLLEEAAHHH
dar \"di gustibus non disputandum\" numai ca.............. pe langa un mare YAAKKK singuru lukru de \"respectat \" ca a pastrat rinichiutzii .... da si AIA ,CUM ARATA..... yakk
Am vazut-o la ITS Constanta si m-am gandit ca poate e expusa ca examplu pt. gusturi freekkyy!!

Danny-future STN 20-10-05 22:12

Chiar dak parerile sunt impartite in privintza kit-ului exterior trebuie apreciata originalitatea ideii... Destui bani si cred eu ca si pasiune bagate in masina asta asa ca TOT RESPECTUL :peace: pt cel ce a avut ambitia de a avea o masina unica !!!!!

Jentile sunt marfaaaa :peace:

co-k 16-11-05 01:46

Nota 10 pt. originalitate. De e bine de e rau..............Mie imi place cel mai mult kitul lateral

Urban_Racing 05-03-06 19:21

Re: BMW cabrio

am vazut mashina la Kogalniceanu! cel mai mult imi place ce se vede prin capota!

aleXpeed 14-11-06 10:31

doar stopurile pe spate sunt misto in rest e urata chiar daca s-ar fi bagat multi bani in ea. KITSCH!!!!

dexter_20 17-11-06 15:07

Nu credeam ca poate iesi ceva urat dintr-un BMW tunat

claudiu lucian 21-11-06 09:31

doamne..ce urat e, cine a putut sa-si bata joc d el in halu ala?????

Bogdan_ozzy 22-12-06 16:03

lol ........ botul e de audi TT ?? :))=)) nu imi place deloc

alexzander407 03-01-07 02:02

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 201159)
prea multzi bani bagatzi intr-un....kitch
deci parerea mea este ca este kitch...
cred ca au costat modificarile dar degeaba este urata rau de tot...
deci kitch! :wink:

buey buey buey .... nu ti se pare k intreci o limita ??? no ofense baiatu da nu e frumos deloc din partea ta sa zici k e kitck ... nu are stikere cu boss sau nike pe luneta si nici cu speed pe usi... o fi ea urata da nu e deloc kitch gandeste-te k omu ala a bagat multi bani si pasiune in masina aia ... nu iti cer sa o placi te rog sa ii acorzi putin respect proprietarului...

dj16xxs 03-01-07 13:56

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 682804)

buey buey buey .... nu ti se pare k intreci o limita ??? no ofense baiatu da nu e frumos deloc din partea ta sa zici k e kitck ... nu are stikere cu boss sau nike pe luneta si nici cu speed pe usi... o fi ea urata da nu e deloc kitch gandeste-te k omu ala a bagat multi bani si pasiune in masina aia ... nu iti cer sa o placi te rog sa ii acorzi putin respect proprietarului...

am fost la i.t.s. 2005 la constanta si am vazut-o live...intial am zis ca s-a terminat cu jmecheria ce frumusete de masina iar in momentul cand am constat ca e urs mi s-a taiat....am vazut-o de la distanta si mi se parea bestiala...nu asa trebuie facut un urs(asta e un exemplu de asa NU)...in masina s-a investit enorm...motor M,interior cu multe accesorii scumpe dar prost cumparate....prea mult galben in interior....masina e departe de a fi un kitch....dar nu face parte din marea FAMILIE A URSILOR....asta e mai mult un e30 volga dacat un e30 bmw....am poze si cu interiorul....daca vreti pot pune!

alexzander407 03-01-07 16:57

pune pozele cu interiorul plzzz !!! cam asta a fost si parerea mea prea multi bani bagati , dar prea departe de "familia ursilor" ....cine stie poate omu a vrut sa o scoata din "monoton" i s-au parut prea banale kiturile originale acum asta e vb ta pitic e un exemplu de "asa nu"

dj16xxs 04-01-07 20:56

4 Attachment(s)
pozeleeeeeeeeeeee

alexzander407 04-01-07 21:52

interioru ar fi chiar dragut daca nu ar avea atat galben !!! pacat de bani investiti in ea putea sa faca ceva mult mai frumos cu bani astea .... mersi pentru poze

thor 04-01-07 21:59

nu`mi place,respect insa ce are sub capota...dar ca design...nu e pe gustul meu...respect insa munca si efortul financiar depus de propietar...

alexzander407 04-01-07 22:00

2 Attachment(s)
cred k tipu a incercat sa ii dea aspectu ala clasic de BMW 502 model de prin ani 50-60 cu grila prelungita mult si si farurile rotunde , uite niste poza

All times are GMT +2. The time now is 14:41.

- Copyright 2026 4Tuning