![]() |
Re: Concept BMW M1 Hommage
e prea frumoasa ca sa fie adevarata.
|
Lume , de ce vi se pare o masina urata??? Stiti cum arata M1 e26???? Acest concept , personal , nu mi se pare o masina luata de la 0 , este foarte mult inspirat din M1 si de aceea este reusit.
|
Quote:
parerea mea este k masina arata bine pertotal spatele e ceva nou si a iesit foarte bine iar fata este ceva mai clasica si este inspirata de generatiile trecute |
un monstru ,nue genu BMW-ului:chainsaw:........oriqm no so vedem pe strazi:2gun::poke:
|
Ar fi ceva sa-l produca! M3 si M5 au avut multe generatii, n-ar fi corect si pt M1 sa aibe un succesor chiar si la 30 de ani diferenta?
|
Naspa , nu seamana deloc cu Precedentul ,si mai degraba in fata cu un ford mustang turtit si in spate cu Lambo...
|
Hidos. Nu-mi place de nicio culoare! Un design f**uristic...
|
arata bine..dar nu prea o sa fie de vazut mashina..banuiesc k nici pe la expoziti nu o aduc
|
Pai nici nu exista deocamdata :)
|
pai astia nu trebuie sa aiba concurent la r 8?
|
nu i chiar asa de urata cum spun altii
|
corect, dupa R8, BMW sigur va misca ceva in directia asta, si sincer z10-le n-a fost cea mai inspirata idee
http://paultan.org/archives/2005/10/...-z10-supercar/ ca exercitiu de design acest concept este absolut superb, sunt convins ca multe din tusele acestei masini se vor scurge in varianta finala |
Lateralul si spatele arata f bine, la fata se putea lucra mai mult. Oricum daca ar fi sa se produca, nu va arata identic cu conceptul.
|
Nu e nici pe departe frumos, dar nici macar nu e de o uratenie expresiva, care sa sugereze forta, cum e Seria 5 E60, e doar urat pur si simplu :D spatele de Lamborghini Miura, botul asemanator cu cel de BMW Nazca, din lateral seamana vag cu un Lamborghini Countach... n-are nimic dintr-un M1 adevarat. De cand i-au dat mana libera lui Chris Bangle, BMW parca a innebunit (stiu ca nu e proiectat de el dar nici succesorii lui nu sunt mai breji)
~Nautilus |
este chiar frumos conceptul este in primul rand un studiu dupa primul M1............celor ce cred ca masina asta este o uritenie le zic sa mai lase dumele astea de bazar pe 4tuning
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning