![]() |
Re: 5.0L turbo va inlocui AMG V8 si V12?
pai in romania o sa aiba 80 la ora si 7000 ture :))) k de nai unde sa ii dai si sa suferi cu masina
|
ce imi place cum se gandesc ei la fiabilitate... voi credeti ca inginerii de la AMG au atata scoala degeaba, se fac mii de teste inainte ca un motor sa iasa pe piatza...
|
mie mi-ar place foarte mult k motoarele alea sa se sparga sa fie praf :))) sa ia bmw clientii lor :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
na mai zi ceva:O
|
nici nu se pune problema fiabilitatii la un AMG , pun pariu k noul motor si dupa 100.000km toarce ca o felina(k nu pot sa ii zic pisica).
Iar off topic , referindu-ma la motoarele americane , sunt de parere ca vechile motoare de 6-7 L si 200-250hp au fost o batjocura pt rezervele de petrol . cu banii economisiti din carburant facem setu motor la 70.000km la un 2.5L sau 3L(aspirate ma refer) si terminam balciul ! |
... e foarte bine ca incearca sa scape de monstruozitatile alea V12 care mi se par exagerate pentru masinile de strada...
|
intadevar motoarele astea sunt gandite, si calculate cu mult timp inainte de a iesi pe piata, deci nu cred ca uzura o sa fie o problema.......
|
modelele astea amg is practic niste masini de formula 1 au niste motoare de exceptie si au si niste ingineri gen roboti ce stiu tot la nivel de motoare
|
Quote:
|
AMG sunt tari rau
ia ganditi-va si voi daca s-ar monta pe motorul de 6200 cmc 2 turbine ce s-ar intampla am auzit ca cei de la AMG vor scoate si un motor diesel modificat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning