![]() |
Re: "Sneaky Pete", deloc prietenos
pfff ce monstru....:))....e bun pe post de tractor:P
|
Nu ii mai pociti numele. E Rat Rod. (nu ratroad, nu rad rod). Si da e cam in stil "rumainian" pe genunchi. No finishing, no glam, no style, no comfort, no nothing. Just power=> american dream...:rolleyes2
|
Parcai un tanck de armata!!!!
|
In starea in care se afla momentan..arata cam urat...dar finisat un interior de piele alba sau bej...si exteriorul un negru mat ar arata perfect...!
|
... hahaha, geniala masina:-P!!!
|
asta e ceva de genu "hai sa sculptam.....aaaaa......ciobim o caramida sa vedem ce iese"
|
Pt. smc07. Nu i-am pocit deloc numele chiar asa ii spune la stilul asta de tuning mai uita-te pe Discovery la emisiunea ''In viteza''.Un ratroad asa se tuneaza putere bruta si nu ii intereseaza aspectul si nici nu se vopseste.Mie imi place cu marata e diabolic ce ati zice sa vedeti unul in oglinda pe autostrada?
|
eu as chema politia :))))
|
doamne sa am io unu deasta :X:X... oare cat consuma?? :D
|
Pt americani nu mai conteaza cit consuma ca oricum deaia au inceput razboiul in Irak.
|
Asta da masina de plimbat pe Magheru :lol: ...
|
mai bine sa te plimbi cu o carutza pe magheru:D 1 cal putere consuma iarba si nu benzina
|
Ce vrea asta sa fie un fel de "hot truck" sau "rat truck"? Noroc ca are in jur de 3 tone si poate fi cindus cu cat. B :D
|
arata bine...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning