Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle ** BASU vs Soricel (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/7586-battle-basu-vs-soricel.html)

soricelu 26-08-05 19:35

pai a venit blowwind .. el e mai tare .. restu nuj .. nici nu stiu dak fac vt :roll:

tng 26-08-05 22:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
pai a venit blowwind .. el e mai tare .. restu nuj .. nici nu stiu dak fac vt :roll:

:? :?:

Am votat BASU pt ca lucrarea lui e mai complexa.
Are mai putzine greseli (mai putzin vizibile) decat soarecu.
Una mare e la spoiler fata..dar sarim peste :P :D
Sorry soricelu
PS:soricel fi mai atent la selectat pt ca numa patratzos selectez,ai mai multa rabdare.

xxdadixx 26-08-05 22:37

Dupa cum spuneam. Primul lucru pe care trebuia sa-l faceti cand deschideati imaginea era un Auto Levels. Atunci nu mai apareau erorile alea de gri. Si ce-s cu tampeniile alea de pe manere?

soricelu 26-08-05 22:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Quote:

Sorry soricelu
PS:soricel fi mai atent la selectat pt ca numa patratzos selectez,ai mai multa rabdare.

mai cu rabdarea voastra .. nu intelegetzi ca am facuto la graba ? ca am avut niste proble v-am mai zis odata :!:

tng 26-08-05 22:46

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Quote:

Sorry soricelu

mai cu rabdarea voastra .. nu intelegetzi ca am facuto la graba ? ca am avut niste proble v-am mai zis odata :!:

atunci nu mai faci.decat sa faci repede si prost,mai bine nu mai faci.
ai mai facut si battle ..... of-of...mey-mey :lol:

soricelu 26-08-05 22:50

sincer ... credeam ca iara face basu un \"Project Paint \" shi am zis ca nu are rost sa depun eu atata efort .. shi acuma am facuto din nou pt ca aia a disparut .. formatand hardul .. uitand de ea bla bla ... shi cu nervi shi plictiseala am facuto din nou .. uite rezultatu :tears: :writers_b
P.S : la faza cu battleu ... i-am promis la basu ca facem :lol:

Skillzu 26-08-05 23:46

buey basu tata..ziceai de mine k stric frumusete de bavareza...pm...ati vazut si voi pe net tutoriale cu head-up diplay si gata...vezi k alah e orice inafara de two-tone paint0job.........nu votez...ma abtin....

xxdadixx 27-08-05 00:37

1 Attachment(s)
:arrow: 2 ore si 10 minute de munca :D Note: reflectia pavajului in jantele cromate si masina coborata :P

Skillzu 27-08-05 01:13

da frate.. apus dadi mana..deja nu ma mai joc..pm....impecabil!

soricelu 27-08-05 01:55

dadi e dadi ... face el in 2 ore ce facem noi in 10 :P ...

BASU 27-08-05 17:14

@madskilz puteam sa o las culoarea originala ca oricum arata bine...
@xxdadixx se vede klar man la fiecare masina in parte cate ore s-a lucrat... :oops:

soricelu 27-08-05 17:37

asta e battle fara rost .. 6 voturi ? fata de cele vechi cu cate 90 de voturi fiecare :roll:

BASU 27-08-05 18:53

mda... ce sa zic... este a 2-a zi... lumea Nu prea a votat ...asta e... :cry:

kickass 27-08-05 20:37

pai daca nu imi place nici una... ce vrei sa votez? as vota xxdadixx.. dar nu se poate :roll:

BASU 19-09-05 09:33

daca tot nu ne voteaza nimeni...case closed! :x

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning