![]() |
Low_Ridah tu nu ti0ai dat seama inca ca ca postu ala e un pamflet ca sa il citez pe LaMishto?? :)) poate o avea dar nu l-am vazut prin suceava sau poate nu e din suceava.... da in fine eu nu cred ca aia e masina lui :lol: :P
|
Sau poate este din Suceava dar nu are cum sa scoata masina din garaj din acelasi motiv pentru care nu imi scot nici eu Supra.
|
3 Attachment(s)
:)) apropo sa va arat supra mea de 1000 CP cumparata ieri!! ce parere ai stef?? la cursa ne bagam la o liniutza intre suprele noastre?? asta daca potzi sa ti-o scotzi din garaj :))
|
Voiam sa ajung uneva .... vezi in poze se mai afla nijte mashini ... iar in aia din fatza se vede uh alt golf cu numere de Germania ... deci in concluzie as putea spune k el are mashina din GERMANAIA... shi dak siar aduceo in tzara ar putea sa o vanda cam la un sfert de pretu Bmw-ului lui C&O ... intzelegi ...
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: |
2 Attachment(s)
Am zis sa-mi iau shi eu una cu usi de Lambo .... :lol:
|
bai.. voi daca ma mai suparati mult.. ma enervez si`mi iau un sl 65 amg.. de vreo 612 cai.. renunt la banii de inghetata pt o zi si`mi iau.. ce mare vrajeala? :lol:
:peace: |
Hai gata ajungava-ti !!! golf era tare daca era acuma 10 ani asha facut !!! Si bmw pentru zilele noastre ii super !!! deci concluzie nu este comparatie !!! doar daca faci comparatie ca golful sa fie in 92 si bmw in 03 !!! Asha da !! Dar cred ca tot bmw castiga !!!
|
Ideea este k cat sa laudat Charlie cu mashina lui ... tot nu este la fel de scumpa ... shi nici pe departe mai faina decat a lui C&O ... chiar dak Golfu ar fi fost inmatriculat tot nu ar fi la fel de scump k BMW-u...toate astea in cazul in care Charlie ar avea mashina aia ...
|
|
ma oameni buni! eu cred ca charlie trea sa faca comparatie cu ciorapu lu ala din dorohoi, yonutz21, si atunci ar fi castigat!! nu cu un bmw ! asa ca charlie ai cam pierdut!
|
golf
hm....sincer sa fiu golful ala nu l-am vazut prin suceava si nici prin zonele limitrofe, desi arata cat de cat binisor. Oricum cel mai frumos golf 2 este tot a lui andrei
|
Re: golf
Quote:
|
stie toata lumea ca a lui andrei e cel mai tare
|
cu jantele alea bmw se face de tot ***atul, parca is luate de pe A.R. 147 de prin '95
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning