![]() |
Re: Ajutati-ma sa aleg din urmatoarele
Quote:
Difuzoarele vor sti ca primesc semnal de la un anume amplificator si atunci vor decide daca sa sune bine sau nu :shock: |
Quote:
spre exemplu amplifuri mele focal sunt varza pentru braxuri, nu au dinamica iar pe tweeter il cuminteste mult prea mult(de aici banuiesc ca o fi fost facut- fp2.75- pt tn52, pt ca at cand le-am avut chiar se auzeau decent si nu erau asa de agresive cum zice lumea) |
la asta ma refeream si yo dar poate la el nu stia sau voia doar sa facem conversatie necivilizat :)
yo ma refeream la faptul ca unor difuzoare de genul Brax Matrix le trebuie un amplificator potent ca altfel nu suna. |
Quote:
Ce se intampla cand nu ai nimic deasupra capului ? Ce se intampla cand stai in trafic ? Acele diferente vor fi mult mai dificil de sesizat...imposibil e un cuvant prea... greu. Un Rockford Fosgate 3sixty.2 ar fi bun pentru procesare. |
la banii rockfordului isi ia un P88rs si-l ascunde in torpedou mergand concomitent cu navi-ul si-i raman si bani de un week-end la mare :)
PS: nu cred ca face un 3sixty ce face un p88 sau un clarion 778 <ce daca e urat cat timp nu sta in bord > |
Quote:
Ai dreptate in ceea ce priveste 3sixty.2, intradevar este construit pt. a prelua si semnal High direct de la iesirea de final a playerului, dar la intrebarea unde ai gresit iti raspund eu. Dupa cum stii, pentru unii din noi este foarte important rezultatul final al unei instalatii, adica ala pe care il auzi. Daca ai instalat 3sixty.2 pe vreo masina, probabil ai vazut ca nu este nici pe departe un echipament audiophil. Intradevar are flexibilitatea de care are nevoie un sistem de SQ, dar avand in vedere multiplele modificari si procesari (High to Low, Analog to Digital si Digital to Analog) de proasta calitate, si daca mai luam in calcul si ca semnalul audio vine dintr-un player de fabrica, care nu e rau dar nici pe departe audiophil, rezultatl ala de care vorbeam io..... pe care il auzi, o sa fie dezamagitor. Un P88 are intradevar avantajul ca semnalul digital este racolat de pe CD de catre transport, in semnal digital, si transmis direct in circuitul de procesare, dupa care exista un singur circuit Digital to Analog, si rezultatul la iesirea de semnal a playerului e cu cateva zeci de clase mai buna decat la iesirea lui 3sixty.2. Nu vreau sa zic ca un P88 este un CD player audiophil, sa nu ma intelegeti gresit, dar este o varianta mult,mult,mult mai buna in cazul de fata, iar in ceea ce priveste montarea sau adaptarea unui player aftermarket intr-un BMW seria 3 cu Navi in bord, instalatorii stiu mai bine ca este posibil, si eu am facut-o de mai multe ori, cu rezultate foarte bune.;) In privinta zgomotului din habitaclu la masinile decapotabile, ia in calcul totusi ca este un ""BMW"", cu care am mers si tin sa te contrazic, sunt zeci de masini ieftine pe piata care sunt mai zgomotoase decat un BMW cabrio, chiar daca nu au un soft top deasupra. |
Un P88 are intradevar avantajul ca semnalul digital este racolat de pe CD de catre transport, in semnal digital, si transmis direct in circuitul de procesare, dupa care exista un singur circuit Digital to Analog, si rezultatul la iesirea de semnal a playerului e cu cateva zeci de clase mai buna decat la iesirea lui 3sixty.2. Nu vreau sa zic ca un P88 este un CD player audiophil, sa nu ma intelegeti gresit, dar este o varianta mult,mult,mult mai buna in cazul de fata, iar in ceea ce priveste montarea sau adaptarea unui player aftermarket intr-un BMW seria 3 cu Navi in bord, instalatorii stiu mai bine ca este posibil, si eu am facut-o de mai multe ori, cu rezultate foarte bune.
...zise marinu de colo pai tocmai asta incercam eu sa-i explic dar nu am intrat in termeni si dezbateri fizice si mecanice tocmai sa evit ce face Lil'D intotdeauna....... s-a mai spus si o repet intre 3sixty recomandat de tine si P88rs ales la intamplare de mine fiind un player cu mici veleitati catre o fidelitate ceva mai buna la un pret accesibil pt ce stie aparatul toti or sa aleaga p88rs pt ca: 1. exista posibilitatea montarii ascunse tocmai pt a pastra navi-ul 2. face mult mai multe decat p88rs la un pret cu 10mil mai mult. PS: mergand pe premisa cel mai destept cedeaza Lil'D eu ma opresc aici. daca ai vreo nedumerire contacteaza-ma pe privat te rog, daca nu spor la treaba cu masinuta ta "jeep xj cu mp3 player" |
Nu vreau sa creez polemici sau certuri :P , adica eu vroiam sfaturi d la voi, asa ca nu va mai certati :)
Poate pe viitor o sa schimb naviul cu ceva 2 din cu navigatie, sincer inca nu stiu ce anume ar indeplini chestiile astea, dar pana atunci mai e. PS: Si daca de ex pun un player ascuns prin torpedou, tre de fiecare data cand vreau sa schimb melodia sa deschid torpedoul?? |
sau poti merge cu el deschis daca nu bate telecomanda cu el inchis <nu bate>
mai exista posibilitatea montarii in locasul scrumierei. ai primit si mai sus sfaturi la cine sa apelezi pt a iesi cum iti doresti |
Quote:
http://www.x-dream-car-audio.de/Gale...ash/index.html Ia toate pozele la rand si undeva pe la sfarsit o sa vezi exact ce ai nevoie, am pus niste poze cu o instalatie care nu era facuta de mine, tocmai pt. ca nu vreau sa apara discutii. |
Quote:
Astept topicul. |
merci frumos pt link...f interesanta instalarea...acum chiar m-ai pus pe ganduri in legatura cu sistemul, fiindca pana acum nu luasem in calcul si un player...numai ca bugetul pt muzica ramane cam tot la fel....asa ca ce e de facut...de unde mai scad ca sa iau un player?? bugetul meu fiind cam de 2000 euro unde se include si montaju,...si apropos de playere ceva din astea de am sa le enumar, sunt bune, sau care e cel mai bun? :
- Alpine CDA-9887R, Imprint Sound --- pe mine ma tenteaza asta ca e f accesibil - Pioneer DEH-P88RS - Alpine CDA-9855R - Clarion DXZ868RMP [IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/Admin/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] |
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning