Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Concept BMW M-Zero by Mael Oberkamph (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/75688-concept-bmw-zero-by-mael-oberkamph.html)

PH 33 RNR 24-04-08 11:32

Re: Concept BMW M-Zero by Mael Oberkamph

ce nume urat pt o masina frumoasa...

BMW Lover 24-04-08 11:53

deci...parerea mea....e km varza conceptul asta.si se cunoaste k nu este facut de firma bmw ci de un amator in design auto....oricum apreciez tentativa. mai inceark,poate iti reuseste.....:chainsaw:8)

THX-1 24-04-08 12:30

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 1499862)
... mult mai frumoasa cea stock fara indoiala...

Si care ar fi modelul stock? :rolleyes2 ......:lol::lol::lol:

h3llang3l 24-04-08 12:45

Jantele`s minunate :X :X :X super :X :X :X ...spatele strica tot :rolleyes2

f0cs 24-04-08 12:50

1 w0rd...ORIBILA

nutzuXXL 24-04-08 13:07

e destul de reusita . sunt cam ciudate lupele de la farurile fata . ...asi vrea sa vad asa ceva din partea lui bmw

Claudiu.aka.Clappy 24-04-08 13:11

Arata chiar bine.....dar spatele lasa de dorit :)

claubmw92 24-04-08 14:08

mai trebuie lucrat putin la design, in rest motorizarea e super (Mpower) dar cred ca va fi un V10 507 cp

Chucky bmw 24-04-08 14:41

acceptabila.....:|

cipricipri 24-04-08 14:46

Extraordinar !!Jantele sunt beton !:shock:

22VIN 24-04-08 15:09

e rea... dar nu-mi place platfonul.. vazut din fata e pur si simplu prea drept... arata ca un capac

THX-1 24-04-08 15:54

Oameni buni(sau dragi copii),asa cum spune si titlul,este doar o schitza!!!,un exercitiu de design,este o chestie imaginara a unui fotograf facuta pe calculator,nu exista si nici nu v-a exista vreodata,nici macar in faza de prototip,nu are nici o legatura cu vreun proiect al vreunei firme auto........ ca va tot dati cu parerea despre motorizare,etc....:lol::lol::lol::lol::lol:.....

squid 24-04-08 16:01

mi se pare ca arata ca un z4 cu wide body kit :)

law_concept07 24-04-08 17:12

Cand am vazut prima poza cu stopul am crezut ca este vorba despre un Mercedes-Benz, in rest partea din fata mi se pare destul de reusita.

ROSSI 46 24-04-08 17:22

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1500748)
Oameni buni(sau dragi copii),asa cum spune si titlul,este doar o schitza!!!,un exercitiu de design,este o chestie imaginara a unui fotograf facuta pe calculator,nu exista si nici nu v-a exista vreodata,nici macar in faza de prototip,nu are nici o legatura cu vreun proiect al vreunei firme auto........ ca va tot dati cu parerea despre motorizare,etc....:lol::lol::lol::lol::lol:.....

e o reclama care circula in ultima vreme pe la tv...care zice cam asa: nai cu cine domne' nai cu cine....nishte tzarani...asa k nutzi mai bate capu'...modelul exista shi se afla chiar la vanzare in toate repreentantzele daewoo...bajetzii nu shtie sa citeshte si se uite doar la poze...dhooo:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning