![]() |
Quote:
Daca zici ca il cunosti pe Florin Staici poate sa-ti spuna el mai multe despre masina pentru ca a fost a unui prieten de-al lui din Piatra Neamt de la care eu am cumparat-o. din cate am inteles el i-a adus cateva piese pentru eu printre care si ambreajul asta sport. PS masina mea nu are abtipildurile Subaru pe ea. |
intradevar la Siromex e facuta , iar in privinta garantiei o sa aflu vineri ca tre sa merg cu ea la reprezentanta la Buc sa vad ce spun ei
|
Quote:
de la siromex nu? garantie mai ai la masina ? |
ok mersi ! succes cu garantia! :lol:
|
da..man scuze gresela..mea..nu mam uitat bine eram in graba.. :? da..21,7..suna realist..il cunosc pe florin....el ..are 2 subaru..din cate stiu amandoua modificate....oricum super masina...man.. :woowoo: :woowoo: :peace: :peace: :hug: sar putea sa fie naspa cu garantia acuma..cel putin aici daca iti cumperi o masina ..noua si te pui sa o modifici..nu mai ai garantie pe nimica... :twisted:
|
cu garantia nu se stie. sper ca se poate rezolva
eventual daca pierd garantia la ambreaj, dar nici asta nu e sigur |
stie cineva unde gasesc stickerele originale de Subaru ?
|
man..la subaru nu au?? :)
|
:D
Andrei baiatu cu ubaru are stikere pe el originale !
|
nu au asa ceva la Subaru
am auzit ca pot lua doar de afara, dar poate stiti vreo firma de tuning care aduce |
din motive practice si lesne de inteles am sa va rog frumos ca de acum inainte sa nu se mai post-eze numerele masinilor si nici numele reale ale soferilor...iar pe moderatori ii rog frumos sa stearga unde totusi se mai vad asemenea lucruri...
|
Re: :D
Quote:
Din cate am inteles i-a mai facut o modificare significanta la toba de esapament...in rest nu a mai modificat prea multe la ea... |
Re: :D
Quote:
|
te indoiesti sau esti surprins ? :D
|
Daca ce spui tu e adevarat, inseamna ca cei care au spus ca Andrei a facut modificarile mint. Daca ce spun ei e adevarat, inseamna ca tu minti.
PS: sper ca de Andrei Tentean e vorba :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning