Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Noua taxa auto a trecut de Guvern (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/75578-taxa-auto-trecut-guvern.html)

Jok3r K10 23-04-08 15:15

Re: Noua taxa auto a trecut de Guvern

Cata ipocrizie pe guvernul asta a nostru......doamne cand o sa se termine o data?????E japca pe fata......

aleks 23-04-08 15:20

Quote:

Originally Posted by bogmotorsport (Post 1498651)
suntem o rasa de cacat si pana la urma ne meritam soarta ca ne-am facut-o cu mana noastra

vorbeste pt tine, ca rasa mea e una chiar ok... ;)

shumyfi 23-04-08 15:36

****** Politicieni****** Numai Dupa Interes Se Misca De I-as Prinde Piure As Face Din Ei.

l@uryo_bo$$ 23-04-08 15:58

cum p[ot afla si eu ce masina pot lua cu programul rabla ca am o rabla prin curte si vrea sa scap de ia.
As vrea sa stiu ce masina poti lua si ce preturi au ..
stie cineva
Ms mult o zi buna..

D.K.Smoke 23-04-08 16:05

Da acuma am vazut si eu. Mii de scuze !!!!! am gresit eu. Mda si e nasol adica daca vreau sa aiba mai putini ani trebuie sa platesc mai mult. Si mai vreau sa te intreb numai cele din 93 in sus au euro 2 ???

Billy c25xe 23-04-08 16:08

Si taxa asta noua tot pentru descurajarea cumpararii unei masini SH este. Cum , sa nu se vanda Loganu , sau masinile pe care le aduce Tiriac , sau Citroenul lui Tariceanu??? Mama lor de hoti. Ce-i ''ciudat'' , iti cere noxele doar pentru euro3 si euro4 cand pentru noneuro , euro1 si euro2 conteaza doar anul masinii si capacitatea cilindrica. Tara ****** condusa de niste ******. Numai bine !

26WRC 23-04-08 16:12

Quote:

Originally Posted by D.K.Smoke (Post 1498909)
Da acuma am vazut si eu. Mii de scuze !!!!! am gresit eu. Mda si e nasol adica daca vreau sa aiba mai putini ani trebuie sa platesc mai mult. Si mai vreau sa te intreb numai cele din 93 in sus au euro 2 ???

nu, orice e36 are euro2.

brummy 23-04-08 16:37

http://www.************/articol/23508...ativ-taxa-auto

bogmotorsport 23-04-08 16:40

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1498820)
vorbeste pt tine, ca rasa mea e una chiar ok... ;)

asta ramane la aprecierea celorlati ca nu am zis ca e ala sau ala de cacat...in general suntem buni numai sa ne furam unul pe altul...am vb la modul general...oricum am mai citit despre ce ai scris in legatura cu thread-ul acela cu anul fatidic si nu suntem pe aceeasi lungime...

respect

sebaaa 23-04-08 16:48

hopa..deci in formula asta euro 2 din 93 cu motor de 2000-2500 e pana in 1000 euro
excelent! asta vroiam ! nu imi vine sa cred ce bine imi pica treaba asta..mureau daca ziceau acum 3 sapt ??
dar lasa ca macar isi vor putea inmatricula ursii ,e34 , e36 , golf 2 gti , golf 3 vr 6 , calibra , si tot asa:)
era si timpul!
sigur pentru cei cu euro 3 si 4 aduse din afara vestea e groaznica
inmatriculati-le cum apare formula noua k poate o schimba iara desteptii astia

aleks 23-04-08 16:59

Quote:

Originally Posted by bogmotorsport (Post 1498969)
asta ramane la aprecierea celorlati ca nu am zis ca e ala sau ala de cacat...in general suntem buni numai sa ne furam unul pe altul...am vb la modul general...oricum am mai citit despre ce ai scris in legatura cu thread-ul acela cu anul fatidic si nu suntem pe aceeasi lungime...
respect

parerile noastre diferite referitoare la anul 2011 sunt ok, e bine ca avem opinii diferite, ar fi ciudat si demn de o dictatura totalitara ca toti oamenii sa aiba aceeasi parere :)
cat despre noua taxa, pentru mine e bine venita, diferenta intre ce plateam si ce platesc(sper) de la 1 iulie e semnificativa: Valoare veche: 6511 EURO
Valoare noua: 3986 EURO

bogmotorsport 23-04-08 17:12

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1499007)
parerile noastre diferite referitoare la anul 2011 sunt ok, e bine ca avem opinii diferite, ar fi ciudat si demn de o dictatura totalitara ca toti oamenii sa aiba aceeasi parere :)
cat despre noua taxa, pentru mine e bine venita, diferenta intre ce plateam si ce platesc(sper) de la 1 iulie e semnificativa: Valoare veche: 6511 EURO
Valoare noua: 3986 EURO

e o treaba si asta dar important e ca nu ar trebui sa fie aceasta taxa...cat despre euro 2 euro 1 si non euro daca o luam logic dupa spusele lor ca polueaza foarte mult ar trebui sa coste mult mai mult "taxa de inmatriculare" de cat la cele mai noi....e o hotie pe fata si ne supunem si dam cu banu sa contribuim fiecare care isi inmatriculeaza o masina cu cateva caramizi la casele lor si ce altceva isi mai fac pe langa...pe ceausescu cine l-a dat jos?pana la urma tot noi...acum nu am putea da jos o mana de hoti de la putere???cati suntem noi si cati sunt ei?pana la urma niciodata nu va fi bine,totdeauna ar exista oameni nemultumiti dar am putea-o duce mult mai bine ca acum

respect

apache 23-04-08 17:14

pune cineva odata un caluclator calumea ? Ca pana acum s-au pus 3 si am calculat o masina cu toate 3 si toate 3 aveau raspunsuri diferite

Big_85 23-04-08 17:43

inteleg programul Rabla si mi se pare destul de bun dar cei care nu-si permit sa plateasca ratele ce fac?...totusi taxa asta de mediu este inutila si nu e bine venita din toate punctele de vedere...auzisem acum ceva timp ca o sa fie si o taxa de ....cadouri...cam unde o sa se ajunga?

aleks 23-04-08 17:54

aia nu s-a aprobat, deci a fost doar stire simpla...

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning