![]() |
Re: BEST WOOFER&EXHAUST UNDERGROUND arad 2008
BEST EXHAUST
1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Daci BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) - nu stiu ce categorie (are 2 woofere de 25 in portbagaj) 3. Daci Participarea conteaza! |
E decizia lui momentan...
|
trebuia sa ma anuntati si pe mine....la organizare...sponzorizam pt reclama. puteam face un micutz tuning show...aduceam io masini.
|
Quote:
|
BEST EXHAUST
1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Daci 7. Bebe BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) - nu stiu ce categorie (are 2 woofere de 25 in portbagaj) 3. Daci 4. Bebe :lol: :lol: :lol: |
hai k vin si la exaust k e cu reducere! :P salutare la toata lumea k n-am mai intrat de mult! sarbatori fericite pana ne vedem! ;)
|
BEST EXHAUST
1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Daci 7. Bebe BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe 6.tekin BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) - nu stiu ce categorie (are 2 woofere de 25 in portbagaj) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin na sarbatori fericite vou......faceti inca un topic cine ciocneste mai mult oua |
La premii vor mai fi modificari pe parcurs in sens pozitiv :-)
Pt BEST EXHAUST pe langa diplome va fi o reducere la manopera pt diferite lucrari (crissdesign) ,la sistemul de evacuare dupa cum urmeaza: LOCUL 1- reducere in valoare de 250 ron LOCUL 2-reducere in valoare de 150 ron LOCUL 3-reducere in valoare de 70 ron |
[QUOTE=TEKIN;1500505]BEST EXHAUST
1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Daci 7. Bebe 8. Fullnoise(TM) BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe 6.tekin BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin |
asa da criss :)
Ar fi ok si daca ar fi diploma de participare pt toata lumea, ramane o amintire :) |
BEST EXHAUST
1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Daci 7. Bebe 8. Fullnoise(TM) 9. f.intruder BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe 6.tekin BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin :paper: |
poate va fac si eu o vizita.... si atunci ma bag la BEST EXHAUST :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pt cine doreste semantura BEST WOOFER-EXHAUST atasez aici fisierul text cu adresa. Dati copy si paste in casuta de la Edit Signature.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning