![]() |
Re: Adunare pe la Campina
vineri acum ?
|
:-? si cam pe la ce ora ?
|
Vineri acum, da!
Ma gandeam sa ne strangem seara la Sala cum ne strangem noi de obicei si in jur de ora 21:00 sa plecam. Cine este de acord rog sa posteze prezentza aici. Eu vreau sa merg. Jackalu', merge si el... Hai sa vedem catzi suntem. |
Eu zic mai devreme de 9,pe la 8.
|
eu zic mai tarziu :-P... pe la 10 sa plecam .. adica as vrea sa vin si eu, sunt la munca pana la 10 ...la 10.01 sunt la sala daca e :|
|
Hai ca va tziganitzi.
TNG sigur n-o sa ajunga la ora 22:01 fiindca la 22:00 d-abia iese de la munca..., daca plecam mai devreme n-o sa avem ce face atata timp pe-acolo..., si daca plecam dupa 22:00 seara Jackalu' vine doar ca sa fie drumul cu oameni ca oricum la ora 0 tre sa fie inapoi la Ploiesti. Eu zic asa... oricum am mai facut treaba asta si a fost ok. Plecam cei care ne strangem mai multzi la ora 21:00 si cine poate sa ajunga mai tarziu sa mearga atunci la Petrom la METRO la ora 22:00. Si ne intalnim cu totii in Campina. Sau daca toata lumea este de acord plecam cu totii la ora 22:00 Cobra, daca plecam devreme o sa ne plictisim acolo. |
Merg si eu :D cu aparatura noua :twisted:
|
yo vin ...vreau sa vad aparatura noua a lu` shantzu:)) ....
|
Quote:
ma rog.... |
Daca sunt plecat de Paste!Asta e !Oricum vreau sa va urez o intalnire frumoasa si fara incidente!
|
:twisted: dintosu prezent....am echipa cu shantzu :bat::drunk:
|
hai ca am rezolvat ptr vineri, voi veni si eu cu voi
... insa e posibil ca vineri sa avem niste musafiri de la buc ;) |
ii luam si pe ei la campina k oricum nu e mult de mers:D
|
merg, dar care-i ora?