Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Dati-va si voi cu parerea poate fi adevarat ???? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/75451-dati-parerea-poate-adevarat.html)

GTA 13-05-08 17:46

Re: Dati-va si voi cu parerea poate fi adevarat ????

La Petromidia se face benzina cu cifra octanica 110-112la pretul de 2.5E/L.....asa ca cine doreste poate sa dea navala.Benzina respectiva este testata in laborator pe un motor de EVO VIII .....

Hexer 13-05-08 19:26

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1531816)
La Petromidia se face benzina cu cifra octanica 110-112la pretul de 2.5E/L.....asa ca cine doreste poate sa dea navala.Benzina respectiva este testata in laborator pe un motor de EVO VIII .....

Benzina nu se testeaza pe motoare :???:
Sunt aparate speciale:rolleyes2

GTA 14-05-08 02:47

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1531984)
Benzina nu se testeaza pe motoare :???:
Sunt aparate speciale:rolleyes2

Iar eu iti spun ca testul final la benzina asta se face pe acel motor de EVO ...cel putin acolo unde am fost eu.Benzina este folosita intesiv pe un motor Renault 1.6L 8v.....si cand am intrebat ce garantie am ca nu o sa prajesc supape sau alte belele oamenii au spus ca benzina este testata pe un motor de EVO VIII si garanteza ca nu vor fi probleme din cauza acesteia.

Hexer 14-05-08 11:02

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1532927)
Iar eu iti spun ca testul final la benzina asta se face pe acel motor de EVO ...cel putin acolo unde am fost eu.Benzina este folosita intesiv pe un motor Renault 1.6L 8v.....si cand am intrebat ce garantie am ca nu o sa prajesc supape sau alte belele oamenii au spus ca benzina este testata pe un motor de EVO VIII si garanteza ca nu vor fi probleme din cauza acesteia.

Poate ma intereseaza si pe mine... 110 e foarte mult. Cu cat mai mic avans pot sa dau cu aceasta benzina?

Nautilus 14-05-08 15:33

Daca nu se taxeaza si nu se pune TVA, 2,5 EUR e acceptabil. Benzinele de 98+ la pompa sunt aproape 1,3 EUR cu toate taxele :D

~Nautilus

platon911 16-05-08 01:06

despre motorina nu vorbeste nimeni??! :) la pompa se gaseste SprintDiesel,EVO5,TopEuroDiesel.... cu ce este mai buna decat normala EURO4?

Hexer 16-05-08 01:08

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 1536575)
despre motorina nu vorbeste nimeni??! :) la pompa se gaseste SprintDiesel,EVO5,TopEuroDiesel.... cu ce este mai buna decat normala EURO4?

La motorina este cetan-ul, nu octan, dar diferenta nu este intre aceste si cele normale. Singura ar fi ca e mai "sec", deci nu sunt atat de uleioase, poate de asta merge un pic mai bine motorul.

Nautilus 16-05-08 01:25

1.Tin sa va aduc aminte ca se discuta de cresterea cifrei octanice la benzina prin combinarea cu toluen sau parafina, sau posibilitatea de a achizitiona o benzina gata aditivata pentru CO superioara

2. Diferenta intre motorine o da continutul de sulf, sunt motorine cu 0.01% si altele cu 0.005% sulf. Motoarele Diesel moderne, common-rail, au nevoie de motorina cu cat mai putin sulf pentru a functiona normal si in limitele de poluare Euro 4 si peste

~Nautilus

Nemilosu 20-05-08 22:56

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1536582)
La motorina este cetan-ul, nu octan, dar diferenta nu este intre aceste si cele normale. Singura ar fi ca e mai "sec", deci nu sunt atat de uleioase, poate de asta merge un pic mai bine motorul.

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...03#post1534403
boss.
am pus si eu o intrebare.

All times are GMT +2. The time now is 12:01.

- Copyright 2026 4Tuning