![]() |
Re: Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto
1 Attachment(s)
sper ca am mers pe calea cea buna , astept comentarii
|
Re: Se cauta cel mai tare design ! Premii o tableta grafica si o imprimanta foto
Quote:
Trebuie tinut cont de faptul ca acelasi design trebuie sa se adapteze bine si pe Kangoo care are o suprafata destul de mare dreapta si permite o mai buna asezare a desenului si pe vw-ul care este mult mai mic si destul de restras ca si spatiu disponibil pentru colare. Un alt aspect important pentru care doream sa se puna cele 4 variante ale desenului este acela ca masinile au culori de nuante diferite. Diferenta cea mai mare fiind intre alb-ul de pe kangoo si albastru-ul celorlalte. Daca o persoana participanta este convinsa ca designul se poate adapta foarte bine la toate culorile si formele masinilor este liber sa dea exemplu doar pe un singur model, intreptandu-si atentia si timpul alocat catre design. In functie de timpul disponibil vom incerca la sfarsitul saptamanii sa facem cateva poze masinilor si sa vi le punem la dispozitie. |
ok , eu cred ca sunt in stare sa adaptez si pe celelalte masini , voi mai face cat de curand niste versiuni
|
11 Attachment(s)
:omfg::omfg:stiu ca nici nu ma compar cu l33loo dar macar am incercat
|
nu cred ca este vital sa schimbi jante sau bodykit pe cat ar fi de important sa stii ce fac butoanele alea in photoshop...
am cateva intrebari... se poate urma un design general dar cu anumite schimbari de la masina la masina sau unul identic, doar proportia si incadrarea pe masina fiind diferita? un exemplu: in general toate masinile au lateralul cu design x dar kangoo are pe spate si niste imprimante in floricele pe cand celelalte masini neavand un spatiu prea mare in spate au doar un telefon mobil intre flori... se poate lucra si in programe de 3d? multumesc anticipat pentru raspunsuri. |
Quote:
DA, se poate urma un design general dar cu anumite schimbari de la masina la masina, proportia si incadrarea pe masina fiind diferita. CORECT: Quote:
|
well nu ati zis ce parere aveti despre corola mea . b_danyel ce zici ?
|
Quote:
Trebuie sa recunosc ca e super draguta. Dar pentru ca designul este dintr-o singura bucata si nu dintr-o serie de elemente cred ca va fi destul de greu sa o asezam perfect pe toata forma masinii. Si, tin sa-ti precizez 2 aspecte pe care le-am spus si mai sus: 1 - nu logo-ul trebuie pus in evidenta ci masina facand-o mai atragatoare. 2 - referitor la designul tau sa nu uiti ca masina in cauza este albastra In alta ordine de idei, pentru a fi fair-play cu toti participantii de acum voi raspunde doar la intrebari de interes general. Eventual putem da mici sugestii, dar nu vom mai comenta desenele. Iar ca o prima sugestie as putea sa va explic in 2 vorbe de ce am dat exemplele din prima pg. 1. BMW-ul - ne-a placut foarte mult pentru felul cum s-a gandit cel care l-a facut sa prinda culoarea geamurilor ca parte din steag. 2. Broscutza VW - super tare, daca culoarea originala a masinii ar fi rosu, nu ar ramane decat sa se puna cateva buline negre cu vw si una mai mare pe fatza cu putin alb plus un smiley de mare efect :D 3. Peugeot-ul - flacarile alea arata super bine pe albastru si probabil foarte multe persoane ar intoarce privirea sa o vada mai bine, iar vederea din spate cu flacarile din dreptul tobei sunt super dragute. Ce sa mai zic ... multa bafta ! |
4 Attachment(s)
ideiile mele sunt puse in aplicare in 2 zile vetzi avea modelele de la mn....salutari si numai bn
prima...nefiind o tema stabilita am incercat ceva simplu...mai multe ideii sunt pe cale sa fie puse in aplicare fac desing pe aceasta masina pt ca e cea mai buna claritate am sa incerc sa fac si pe celelalte poze |
3 Attachment(s)
Pun si eu cateva imagini
Designul este numai ca sa va faceti o idee oricare dintre cele 3 tipuri de design se poate implementa pe oricare dintre cele 4 masini cerute (designul poate sa fie asemanator(se poate pastra aceiasi tema) dar diferit pe fiecare masina) deocamdata am facut numai lateralul a 3 masini dar se poate face si pe restul masinii/masiniilor, sigla poate sa fie mai mare sau mai mica depinde cum se doreste Designul pe care al vedeti este lucrat deja in vectorial, aici sunt atasate doar jpg-urile |
1 Attachment(s)
dupa asa ceva oare se intoarce cineva??:rolleyes2
|
Ma din cate stiu nu se poate face o imagine vector in Photoshop. Extensia pt fisier vector este SVF si in Photoshop nu poti salva o lucrare in formatul acesta :(... asta inseamna ca cei care nu stiu sa lucreze in alt program decat photoshop ies din concurs??:| ... se poate salva bitman file da' dak o marim iese pixelat..
|
5 Attachment(s)
Avand in vedere ca masinile sunt majoritatea albastre am zis sa fac ceva ce tinde spre un design virtual , simplu,si de efect .. Astept o parere
|
1 Attachment(s)
vin si yo cu ceva...:D
|
7 Attachment(s)
Cateva si de la mine...nu e cine stie ce:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning