![]() |
Re: Machete in lucru-Ghishina
3 Attachment(s)
Din nou ceva la Subaru.....:) Vreau sai schimb capota originala cu una din plastic si sa o fac demontabila (cu magneti de la cercii cu magneti).Cum e capota la Honda (ultima poza)
|
3 Attachment(s)
Un proiect mai vechi.Nu am vrut sal pun pe forum pt ca deja sunt vreo 2 sau 3 in lucru, si nu ii fac modificari radicale.Incerc sai dau o tenta de drag car.Astept parerile voastre.
|
Scuze. Nisan Skyline R-34 GTR
Burago 1/24 |
7 Attachment(s)
Update la Skyline.Motor nou...de pe un Dodge Viper srt-10 1/24 Burago :D pe care am montat motorul de pe Skyline
|
3 Attachment(s)
Update la Skyline:
-un singur scaun -roll cage -cauciucuri masive pe spate Deocamdata atat.Poate pe viitor vor veni si alte modificari |
6 Attachment(s)
Proiecte noi.
1) Fiat Punto 1/24 Kit Mondo Motors Sper ca la sfarsit sa arate la fel ca cel de la Lester 2) Pagani Zonda 1/24 Kit Motor Max Inca nu am idei dar sper sami vina inspiratia |
la zonda vopseste jantele in alb si la fiat e prefect ce vrei sa ii faci...de un le-ai luat?
|
5 Attachment(s)
Cateva mici update-uri.
La Viper capota e aproape gata si grila fata inlocuita cu plasa metalica.La Fiat capota neagra.Am folosit autocolant...pentru a vedea cum arata,urmeaza vopseaua.Si un proiect nou Ford F-150 FX4 1:31 Maisto Asembly Line......incer sa ii dau un DUB look.:) Sper sa-mi iasa P.S. :Pentru Just Machete......Fiatul era singurul....mai avea o Alfa 156 Carrabinieri.Aduce foarte rar kituri la magazin cam odata la 2 luni.Am rugat-o pe vanzatoare sa-mi faca comanda de o Mazda RX-7.Sper sa faca cat mai repede comanda. |
La mine nu mai scrie nimeni nimic????Chiar daca sunt reactii negative sunt bine venite.
|
imi vinzi mie jantele alea de leai avut inainte pe subaru? nu alea originale acelea argintii
|
Imi place ce ai facut pe Nissan, dar cred ca merg si niste roti cu cauciucul mai mare si late (daca se gasesc). In rest e chiar frumos. Daca ai vrea sa ii schimbi culoarea iti sugerez un negru mat. Prinde foarte bine un "drag car".
Ce ai mai facut pe Fiat in afara de capota neagra? La Pagani Zonda nu cred ca merita un tuning. Eu cred ca ar trebui sa ramana asa. Oricum arata ca scoasa din filmele SF. Ce ai mai facut la Subaru??? :?::?::?: |
Momentan nu am mai avut timp sa lucrez la ele.Sunt foarte ocupat cu licenta,sunt ultimul an la facultate.Cum termin de invatat ma apuc de ele.
|
Am si eu o intrebare. Cat ai dat pe Pagani Zonda? Ca nu am vazut pe nicaieri in Moinesti sau in Bacau.
|
60 de ron.Am mai vazut doar in real kituri de la mondo motors, dar nu aveau pagani
|
Mersi +10 caractere
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:00. |
- Copyright 2026 4Tuning