![]() |
Re: E46 - 318i my new car ...
Daca cauti grila(narile) neagra, vorbeste cu Brandex (pe la bazar p-acolo) el aduce grile negre, la 100e(stiu destul de scump)
|
frumoasa masina...
|
ce ?100 eur narile?:lol:
poate alea din carbon vopseste-le negre...si asa sub foita aia crom tot negre sunt nu merita sa cumperi alte nari si eu le-am vopsit la masina mea negre;) |
@Raz6633 sincer ii cam mult 100E :(
@mnl69 multumesc frumos @f.intruder foarte tare a iesit la tine, spune-mi te rog ce tip de vopsea/spray ai folosit.. si ai aplicat ceva peste inainte sa le vopsesti ? mersi! |
dute la orice mag auto ;) eu le-am luat cu 1milion. si asta pt ca trebuia sa imi iau alte nari ca le-au rupt la service :D
|
Quote:
si pentru a vopsi narile, trebuie sa faci urmatoarele lucruri: - cu un cutter, indepartezi stratul de crom - aplici un fuller, sau primer, pentru suprafete din plastic(1 -2 straturi, cu slefuit la ud intre straturi) - vopseaua masinii, (daca vrei asa, sau schwars (negru bmw) ) |
bafta mixed.. nice car :)
vezi la ciclop au semnale negre.. sau daca vrei cu tot cu farurii pot sa-ti aduc :) |
Quote:
@Caius TM mersi.. ma mai gandesc daca iau si faruri.. astept sa vad cum ii la tine! |
1 Attachment(s)
cancan :))
cam atata deocamdata dupa mult timp de asteptare si etc... folie super black :P, suspensie reglabila a'la caius , nas negru, si mai urmeaza polish si dat jos lacu de pe buze la jante... altceva nush angel si stopuri pe leduri. curand poze mai multe.. deocamdata sunt sokt putin ;)) |
cancan...
altfel discutam... ai facut cativa pasi frumosi si esentiali.. bv! |
ti-ai schimbat masina :-P?:lol:
|
Quote:
Frumoasa... folia e super black pe toata... frumos eu mam limitat la limite legale ..pe fata am light black ..pe spate super dark black ...nu vreau vreo amenda :D ... Multi km fara incidente |
Salutare,
mai pune niste poze cu masina sa vedem si noi mai bine cum arata cu noua suspensie...poate ma convingi si pe mine sa-mi pun....frumoasa masina |
BBS Le mans replica 18"
2 Attachment(s)
am mai multe poze pe http://www.***********/photos/raulitos
o sa revin cu poze dupa ce urc sus noile jante, BBS Le Mans replica 18 inch 8/9J va rog sa ma ajutati cu un sfat, optez pentru un model insa culori diferite, nu stiu care sa aleg, imi plac ambele , dar putin mai mult cele cu interiorul inchis, parca ar merge mai bine pe masina neagra/folie neagra .. mersi. astept sfaturi. |
Cele deschise la culoare, sa aiba contrast frumos cu masina full black8)
Cand le-ai pus,anunta'ma sa vb. despre sedintaaaaa fotoooo:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning