![]() |
nu ai cum sa prinzi 190 -200 cu o masina stock de 90 de cai pt ca viteza maxima este 185 or something....eu am leon de 110 cai si viteza maxima este de 193 km/h...sau ma rog....a fost:)
|
Re:
Quote:
Te rog ca abia dupa ce incerci tu chestia asta sa postezi. |
A propos, la fabia aia in talon viteza maxima este de 158.
|
Re:
Quote:
ca ii pui p toti la punct d parca ai detine adevarul suprem. exprima-ti parerea dar pastreaza pentru tine atacurile |
eu nu stiu de ce va mirati ca a fost depasit de o masina de 90 cai ? nu are voie ? daca avea motor facut ca lumea normal ...
hai sa va spun eu ceva acum 1 saptaman mergand spre casa (Bacau) vad ca vine un bmw pisicuta ceva din 92 rosu cu 2 usi (cine se simte sa spuna ) de bucurestyi ma depaseste ... din spatele lui un mertan (compresor 2 locuri ) bucuresti (negru ) si tot se depaseau cred ca rulau cu 140 km m-am enervat si am dat talpa acum cred ca va e creu sa va imaginati cum e sa te uiti in retrovizoare sa vezi cum iti da flashuri un fiat tempra ca te depaseste cu 160 km nu? ei chiar asta am facut si tot m-am dus ....bmw s-a tinut putin in curul meu dar a renuntat .... asa ca se poate nu.... ???? |
nu te supara, dar tu esti nervosul forumului?
ca ii pui p toti la punct d parca ai detine adevarul suprem. exprima-ti parerea dar pastreaza pentru tine atacurile _________________ Eu am spus doar ce am facut eu.Nu vad cum ma poate contrazice cineva, daca eu am condus masina aia cu viteza respectiva.Incearca si tu si o sa vezi ca am dreptate.Sa stii ca sant un tip pasnic de felul meu. |
Re:
Hai sa-ti mai zic una:Am MERS cu 185 cu o masina de 65 de cai(fabia 1,9SDI).Viteza maxima din talon se depaseste.Incearca cu leonul, si ai sa-mi dai dreptate.
Te rog ca abia dupa ce incerci tu chestia asta sa postezi.[/quote] Ce vezi tu pe bord nu este viteaza reala stai linistit ...viteaza apropiata de cea reala este cea pe climatronic...de ex. pe vitezometru mie imi arata 240 dar pe climatronic imi arata 221 maxim. |
Mersi, stiam si eu asta, dar aici faceam referire la vitezometru.Nu inteleg cum climatronicul iti arata tie o anume viteza :roll: .Sa fie oare vorba de GPS???
|
nu gps...pe climatronic... la cei cu climatronic din grupul VAG poti intra intr-un meniu care prezinta mai multe functii....majoritatea nu le inteleg...doar cateva...cum ar fi viteza,turatia motorului, temperatura de afara,si altele....exista un link pe 4tuning cu toate functiile dar nu stiu pe unde e.
|
De acord cu tine, dar climatronic este o optiune mai smechera ca ac-ul.Ce ai tu acolo este altceva, dar intr-adevar, acest altceva este doar pe masinile cu climatronic. :idea:
|
Re:
Quote:
Nu am cum sa mai incerc ca masina mea nu mai este stock de mult |
Pai de ce nu zici asa :o .Na, acuma nu o sa mai creada nimeni.Oricum, daca o sa ai ocazia sa mergi cu o Octavia TDI, da blana, si dupa aia, mai vorbim.Eu am fost uimit de cat duce masinuta aia.La fel SDI-ul, cu mentiunea ca la demaraj il face si un Golf1 de 1,5D.
|
eu am o octavia cu motor de 1.8 turbo, 20 valve, si abia reuseam sa ma tin de bmw la demaje ( bmw-ul il conducea prietena mea, si eu conduceam octavia ), so... la motorizari pe benzina nu ma impresioneaza...
prefer intr-adevar dieselurile de la vag |
Sincer, si pe mine m-au dezamagit la benzinache.
|
Re:
Quote:
e normal sa nu te tzii dupa el la demaraj pt ca e mai usor sa pleci cu tractiune spate decat cu fatza |
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning