![]() |
Re: Am nevoie de sfaturi
ar fi super sa pui mana pe asa ceva... adica nu ai cum sa te sui intr-un S si sa nu-ti placa:))
|
amphetamine am impresia ca omu' are deja masina luata din moment ce a zis ca o sa puna si poze
|
Ce sa spun, sper sa nu-mi faca vre-o figura si sa nu m-il mai dea, ca azi am vrut sa le dau 30% cash din pretul masinii si nu au vrut ca inca nu au niste acte.. bla bla. Oricum daca e sa faca vre-o figura, no problem... cumpar S-klasse 320 cdi care ma asteapta in Germanica :).
Paste fericit tuturor! |
Imi cer scz am scris S-Klasse in loc de E-Klasse :) (nu mai pot sa dau edit).
Apropo voi ce parere aveti de E 320 CDI??? |
Cum era de asteptat, m-au sunat si mi-au spus ca isi cer scuze dar au niste probleme cu niste acte si nu pot sa o vanda. Tipic italieniesc...
Acum am vorbit cu un prieten si ma duc cu el in Germania si ce prind cumpar... Porsche, Mercedes, Chevrolet, ce o fi numai sa fuga si sa fie comfortabil ca imi trebuie pana saptamana viitoare neaparat. M-am gandit la un Bmw 530i-550i sau la un Vw Touareg V10. Is disperat... ziceti-mi ce va vine prin minte.. ca is in pana de idei. |
cauta-ti un E-Klasse. De Caddilac BLS nu te-ai mai interesat? Am avut eu un E 55 AMG...dar l-am vandut intre timp. Daca e, zi-mi exact ce cauti, poate te pot ajuta cumva.
|
pentru multa autostrada eu zic ca e mai bine un mercedes. e confort maxim...
|
Pana la urma am ales Mercedes R 350 Negru, Full Options, Scaune incalzite si electrice, Tapiterie Piele, Navigatie+DVD, PDC Fata-Spate, Clima pe 3 Zone, 6 Locuri, etc...
Maine imi iau zborul la Berna si de acolo incep sa-l conduc... de abia astept! Va multumesc la toti pentru ajutor! |
Sa il pilotezi sanatos.
Sa nu te zgarcesti la poze cand il aduci. |
R?!? superba masina.... s-o stapanesti cu a mai mare placere:)))
|
Cea mai incapatoare si luxoasa!In spate ai 2 locuri separate sau 3?Aia cu 2 locuri in spate stai p un loc zici k stai in fotoliu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning