Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Vreau masina. (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/75167-vreau-masina.html)

ionut_cluj 24-04-08 02:34

Re: Vreau masina.

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1499799)
suzuki capucino :)))))))))))))))) :)))))))))))):))))))))))))))))) suzuki face si masini?:)))))))))))))

Suzuki Swift e cea mai buna masina din clasa ei, singura cu tractiune integrala. Este facuta pe aceeasi platforma cu Subaru Justy. Suzuki SX4 e cel mai bine vandut mini-suv din europa. Suzuki Grand Vitara a fost cel mai bun SUV in 2005 parca. Suzuki Baleno oferea 90 cp la motor de 1,3 aspirat in 1996, ceea ce nici o alta masina n-a reusit la vremea aia. Sunt comunitati foarte mari de fani suzuki, mai ales in Olanda.
Puteai sa te interesezi putin inainte s-o dai in bara pe threadul asta.

22VIN 24-04-08 09:55

normal ca suzuki face masini... si ce masini... cand se facea grand vitara modelul vechi, decapotabil muream dupa el.
da ce sa zica tzatzichi... dupa el numai passat 1.9tdi sau ceva din vag se pare ca sunt masini

raduku 24-04-08 10:41

Am avut ocazia sa conduc un Suzuki si va pot spune ca e o masina extraordinara.Este extrem de fiabila si foarte bine dotata.Exemplu,Suzuki Baleno are in standard oglinzi si geamuri electrice,clima automata,inchidere centralizata,ABS,avertizor usi deschise,avertizor lumini etc.Modelul cel mai dotata are faruri ceata,doua airbag-uri,esp ceea ce pentru o masina de serie lansata in 1996 si 1999(modelul cu face-lift) e extrem de mult.E o masina corecta la banii ei,nu e nici racheta dar nu te tarai cu ea pe strada.Insa fiabilitatea ramane punctul ei forte,sunt masini care au peste 200.000 km si al caror motor merge excelent,fara a scoate fum,fara consum de ulei etc.
Noul Swift e extrem de laudat ,ma bate gandul sa-mi iau si eu unul.Din pacate e o masina extrem de rara in Romania,desi se fabrica in Ungaria.

ionut_cluj 24-04-08 13:44

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 1500184)
Am avut ocazia sa conduc un Suzuki si va pot spune ca e o masina extraordinara.Este extrem de fiabila si foarte bine dotata.Exemplu,Suzuki Baleno are in standard oglinzi si geamuri electrice,clima automata,inchidere centralizata,ABS,avertizor usi deschise,avertizor lumini etc.Modelul cel mai dotata are faruri ceata,doua airbag-uri,esp ceea ce pentru o masina de serie lansata in 1996 si 1999(modelul cu face-lift) e extrem de mult.E o masina corecta la banii ei,nu e nici racheta dar nu te tarai cu ea pe strada.Insa fiabilitatea ramane punctul ei forte,sunt masini care au peste 200.000 km si al caror motor merge excelent,fara a scoate fum,fara consum de ulei etc.
Noul Swift e extrem de laudat ,ma bate gandul sa-mi iau si eu unul.Din pacate e o masina extrem de rara in Romania,desi se fabrica in Ungaria.

Si tu ai Baleno? Mai stiu inca 2 baieti in Cluj care au. Poate o punem de-un club:)

FIGHET 25-04-08 01:18

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1499799)
suzuki capucino :)))))))))))))))) :)))))))))))):))))))))))))))))) suzuki face si masini?:)))))))))))))

pt. tine cu siguranta nu fac masini ................:))))))))))))))

All times are GMT +2. The time now is 12:48.

- Copyright 2026 4Tuning