![]() |
Re: Se vinde un Maserati MC12
masina asta e super tare, arata si bine...dar pordul ala cu turatiile seamana cu cele de la motociclete...oricum e super OK.
|
Absolut superba isi merita totzi banutzii ;;),pana la ultimul banutz...:shock::lol:
|
Misto masina, interiorul nu prea conteaza si sigur isi va gasi cumparator la pretul pe care il are.
|
wow, arata super... interior exterior.. kiar imi place :D
|
Quote:
|
o masina care imi ia mintile numai cand o privesc dar care ma dezamageste la interior , in special consula centrala.
|
intradevar interiorul nu e asa frumos, dar pentru o masina de calibrul ei...... te mai uiti? in rest e superba, bestiala...........
|
Aceasta masina a fost construita doar in 25 de exemplare pentru ca atatea exemplare minime pentru public trebuiesc construite conform regulamentului F.I.A pentru a putea participa in curse de anduranta. Deci aceasta masina formidabila a fost gandita doar pentru curse si de aici rezulta si pretul dublu fata de Enzo chiar daca sunt aproape aceeasi masina. MC12 este mult mai exclusivist!
|
jucarie pt milionari in USD
|
si io as lua bugatti..dar pe asta o cumpara colectionarii..si pasionati maserati
|
Quote:
|
pai la banii astia nu ar trebuii sa aiba defecte....mai ales interiorul....eu nu ash da atatia bani p masina asta...
|
mama ce bijuterie, ce super arata motorul :X:X
|
cine kil o cumpara pt interior??? aste e masina masina de circuit, dc vrei comfort itzi iei maybach sau rolls nu MC12 ... parerea mea :)
|
ceva deosebit dar sincer cam scump
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning