![]() |
Re: SAMBATA 26 aprilie 2008 Viteza in Coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt
Quote:
Sunteti organizatori deci e treaba voastra cum faceti grupele. Era doar o parere. |
Re: SAMBATA 26 aprilie 2008 Viteza in Coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt
Quote:
am inteles si opinia ta, dar sunt nu am ce face in momentul asta. @bobby_gsi - cronometrarea se face la mana. |
Re: Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt
asta e un campionat cu mai multe etape sau doar asa un program pentru weekend?
as dori informatii mai detaliate. in ce clasa ma incadrez cu un motor 1.8 ? multumesc si bafta organizatorilor |
Quote:
|
Quote:
ehh nu cred ca ajung la etapa asta... iar de semnatura ... na n-are sens ce e acolo... am fost un fan inainte al opelurilor :D c20let era preferatul meu bafta la ce vei realiza peste o saptamana ... imi lasi si mie un pm cu ce ai reusit.... |
Ar fi bine pentru cei ce vor sa se dea si au poosibilitatea sa o faca sa dea o fuga si sa vada traseul. Intr-adevar e si o portiune asfaltata, dar partile nasoale au ramas tot aceleasi cu cele de acum 1 sau 2 ani, nu mai tin minte. Daca ar trebui sa ma dau cu masina mea nu as face-o.
|
Pai in primul post s-a spus ca e proaspat asfaltat, nu specifica portiuni sau alte cele....daca cineva stie mai multe.....ar trebui sa posteze. Nu e distanta mare sa vin pana acolo....dar daca vin sigur o sa ma dau.....si nu vreau sa stric ceva la masina.
|
Quote:
Am vb acum din nou cu persoana din slatina si mi-a confirmat din nou ca drumul e in stare f. buna si ca a fost asfaltat recent. nu sunt probleme cu traseul. joi o sa fac traseul si am sa filmez urcarea si o pun pe youtube ca sa fie totul clar + poze. Quote:
scuze ca am omis sa iti raspund, acum am vazut ca am sarit peste postul tau. este un campionat inter-judetean pe zona olteniei cu 8 etape, programul e la noi pe site, il voi pune si aici pe 4tuning cel mai probabil dupa cursa asta. etapele sunt de viteza in coasta, indemanare si raliu. cu 1.8 te incadrezi la clasa 2000 cmc Situatia inscrierilor la data 20.04.2008 (duminica ) Preinscrisi online cu formularul de pe site : Seat Leon R300T - G. Ilinca Mitsubishi Evo IX - R. Necula Subaru Impreza WRX - A. Chica Opel kadett - B. Daragiu BMW 320i - C. Ciubuc Citroen C4 - D. Vasile Opel Astra - R. Dinescu Dacia Logan - T. Stempurszki Daewoo Cielo - G. Dune Dacia nova - V. Petrescu Dacia Solenza - N. Fota Opel Corsa - A. Albu BMW 318Ci - M. Ivascu Anuntat pe forum : Renault Clio - C. Petrovici VW Golf - ?? Confirmare Telefonica Ford Focus - A. Ivancov (BG) |
Turbatele urca o grupa mai sus sau sunt bagate tot dupa cilindree?
|
Quote:
|
Quote:
da, cu masina de 900 cmc intri la clasa 1000. |
@ Bubu_021
Iti multumesc pentru raspuns. Nu cred ca voi participa decat la etapele de dupa iulie cand scap de bac si reusesc sa pun la punct elementele de protectie si motorul masinii. multumesc si pastram legatura. poze pe viitor si filmulete ar fi OK |
Un update la lista de inscrisi? Se va desfasura cursa indiferent de numarul de particpanti?
Multumesc. |
Cativa din TM vrem sa venim,insa daca ploua cred ca ne razgandim. :(
|
De acord cu ce a spus COLEGUL de mai sus:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning