![]() |
:shock: :shock: :shock:
Incredibil ce bine arata si cred ca merge si mai bine decat arata,super masinuta ,daca e S2000 ar trebui sa aiba un motor turbo asa cred sau pote e un S1600,habar nam da oricum imi place sa cred ca va participa la wrc.de abia astept alte informati respect |
De mai multa vreme circula zvonuri conform carora Renault a inceput dezvoltarea unei masini din clasa S2000 bazata pe modelul Megane insa zilele acestea pilotul francez - campion european de raliuri - Jean Joseph a testat noua masina ... Dacia Logan S2000.
Jean Joseph nu mai are nici o sansa de a-si pastra titlul de campion european dupa ce a ratat victoria in Raliul Barum, insa pregatirile pentru sezonul viitor sunt in toi. In Alpii francezi, echipa Renault a efectuat recent teste cu noua masina Logan S2000. Desi multa vreme au circulat zvonuri conform carora modelul Megane va fi folosit ca baza pentru dezvoltarea unei masini S2000 se pare ca francezii s-au orientat spre modelul de succes Dacia Logan. Folosirea noii masini va fi posibila in campionatele nationale dar si in Campionatul European de Raliuri, prezenta Logan-ului in Campionatul Mondial de Raliuri nefiind inca anuntata. |
arata mult mai bine loganu` asa....e lasata garda la sol...niste jante kre ofera siguranta...ai certitudinea k nu ramai fara cauciucuri la 80 la ora..
p.s. blowwind ce me pregatesti??cu ce vrei sa ne uimesti?? :!: :?: :?: |
Re:
Quote:
|
Re:
mashina este mult mai sportiva ca mashina de serie se vede din garda la sol micshorata si din jantele mari si gumele subtziri si late...!
in skimb nu intzeleg un singur lucru si pe stopuri si pe faruri are un colant de culoare argintie...imi poate spune si mie cineva utilitatea acelui colant pe faruri si stopuri...ca nici ca desjign nu sunt foarte reushite! |
Re:
Quote:
are rol aerodinamic scociul si yo nu stiam ?? :) |
Prima data cand imi curg balele dupa o dacie :oops: . Good work boys... asa o sa ajungem mari cu daciutza noastra :shock:
|
Slava Cerului k i-au schimbat oglinzile alea de serie :shock: !!!!parca sunt urechi de soarece in calduri...dak tot e Meganu' ala p'aproape e d banuit k fac teste cu ea. Poate fac a n-shpea anuiversare Dacia si vor o rupere de gura a targului...parerea mea:D
|
Re:
[quote=\"orlando\"]
Quote:
|
Re:
Quote:
|
asa DA :peace:
|
super tare golanu... cred k nu doar aspectul e de el... astept detali tehnice :)
|
Filmul testelor :
http://www.rally-news.org/img/videos...saislogan1.wmv TND sunt curios ce mai comentezi |
Doamne cum se infige in virajele alea :shock: super tare...si ce sunet ..i`m in love :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning