![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Bine ati venit baieti! Multa bafta in tot ce veti face! ;)
|
Multumesc tuturor pentru urarile de bine ... cu bagatul masinilor in club .. momentan nu am acceptat nici o masina stock ...macar ceva acolo modificat .. evacuare / un body kit .. ceva ceva sa fie ... plus ca o sa facem o selectie a oamenilor .... GolfuletzGti mi`a spus asa : "Conteaza si OMUL nu doar masina ... Conteaza CALITATEA nu Cantitatea ...."
suntem cativa pasionati aici ... inclusiv un tip care are www.carconcept.ro ... el o sa ne aprovizioneze .. curand o sa`si faca si el USER aici :-) si ... sper sa ne vedem cu totii la CLUJ :) |
Bun venit baieti! sa aveti parte de succese si sa ne reprezentati bine la Drobeta:D
PS: Dodo.. cateodata conteaza si cantitatea :D |
da dolb .. iti dau dreptate dar ... conteaza cantitatea atunci cand ai de unde sa alegi...cum e bucuresti / timisoara .. orasele mari .. intr`un oras mic ... daca ii bag pe toti iese urat..si cine se face de ras ? noi ... daca e asa ... aduc 50-60 de baietzi cu pisici/ursi si alte masini d`astea ... si se`alege prafu de club ... de ce ? pentru ca nu o sa se inteleaga intre ei...nu o sa respecte regulile si toate astea ... asa ca prefer 10 da buni ... stii cum e refrenu ala "ii prefer pe 10 ai mei decat altii 1000" .... 10 baietzi care sa ridice clubu , iar cand baietzii o sa vada care sunt regulile si ca tre respectate...o sa intre si ei :-)
|
10 e un numar bun! iti urez noroc! sa ai la fiecare intalnire 10 membri care vin mereu ar fi o chestie! aici la targoviste rar avem 5 membri care vin la intalnirile noastre, si inscrisi sunt 30 :) BAFTA SI MAKE US PROUD
|
la intalnirea saptamanala ...doar 5 ??? :shock::shock::shock: pai eu la astia 10 ma refer la cei care sunt ca o familie .. sa vina mereu ... de venit o sa vina mult mai multi .. chiar si acei "MEMBRI" SIMPATIZANTI ...
multumesc pentru urari :-) sper sa ne cunoastem toti odata :) |
bine ati venit in nsl......8)
|
-Va miscati repede vad eu...aveti grija la inscrieri...eu va doresc multa Bafta!!!!!! si sper sa ne vedem cat de curand.
|
multa bafta baieti.....astepta sa vad mai multa miscare in severin ca e prea linstit si ma plictisesc seara
|
arecineva idee pe unde se face chiptuning in severin?
|
Florica - Multumim .... la inscrieri incercam sa avem grija foarte mare sa nu ne facem de rusine :-)
driftman88 - Y!Mess : [email protected] .. aici o sa`ti dau toate detaliile ... DJ-01-CEW - Multumim TUTUROR pentru primirea calduroasa :oops::oops: No SpeeD Limit ! :-) |
huhh...speram sa fiu primul care anunta...si sunt...astazi, vineri 18.04.2008 a avut loc prima inalnire NoSpeedLimit Dr. Tr. Severin. :) astept baietii sa puna pozele :)
|
Quote:
daca ai plecat devreme :-)) d`aia ai anuntzat tu :P |
Lista cu participantii la prima intalnire :
Doru - Seat Leon Gabriel - Opel Calibra Valentin - Opel Vectra A Stefan - Bmw E36 Catalin - VW MK4 Alexandru - Daewoo Cielo Raul - Seat Leon Robert - Fiat Croma Ionut - Opel Calibra Ionut - Peugeot 307 Dona - Dacia Logan ----------- - Skoda Octavia 2 Imi cer scuze celor 2 adaugati ultimii , dar nu au complet tabelul de prezenta sau Cererea de Inscriere si nu am retinut numele ... Am fost putini , dar a fost un motiv destul de intemeiat ...sa pus ploaia iar multi nu au mai venit , cel putin motociclistii ... asta este acum` ... o sa vina la urmatoarea intalnire ... sa speram ca vremea o sa tina cu noi ! Pozele o sa urmeze pe parcursul noptii ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning