Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Masini tari de pe la noi (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7488-masini-tari.html)

Skma 27-09-05 15:59

Ba da sunteti de belea poze nu mai aveti si voi TNG-ule pune mah si tu poze dreacu cu Jimmy iati facut degeaba poze :D

tng 27-09-05 21:27

Pai nu e masina tare
A fost el tare in seara aia..dar masina nu :)

Skma 29-09-05 17:57

Masina e de vreo 6 luni prin Ploiesti tipul presupun ca sta vis-a-vis de Balif ptr. ca acolo am vazut-o parcata mereu :wink:

mos craciun 09-10-05 01:50

1 Attachment(s)
cea mai tare masina din ploiesti e matizul meu.....hahahaha[de la firma bineintzeles] :lol: :wink:

shantzu 09-10-05 10:27

mos craciun daca nu ii pui si niste capace da la obor nu e cea mai tare!!! :peace: din alea care lucesc 8)

Skma 09-10-05 12:03

Sa inteleg ca vei evolua in cadrul firmei si vei ajunge sa conduci Peugeot-ul 307 :twisted:

mos craciun 09-10-05 12:43

ala e al sefului.....l-am alergat si eu de vreo 2-3 ori....diesel 2.0hdi,dar fuge.....saptamana viitoare ii pun si capace,dar nu dispun de cash,fac un leesing pe 5 ani :lol: :wink: dar imi pun din alea cu spinere de plastic..ahahahaha

mos craciun 09-10-05 12:46

poate nu remarcatzi....am si folie pe geamurile din spate,masina e preparata de curse din fabrica,nu are decat 2 locuri[e matiz van,cica]pe locurile din spate e o mare boxa sonny explod.apropo care avetzi o statzie auto de vreo 200w?

momo 09-10-05 14:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mos craciun\"
poate nu remarcatzi....am si folie pe geamurile din spate,masina e preparata de curse din fabrica,nu are decat 2 locuri[e matiz van,cica]pe locurile din spate e o mare boxa sonny explod.apropo care avetzi o statzie auto de vreo 200w?

daca aia e \"preparata de curse\" eu ma impusc!!! am auzit ca se organizeaza curse de melci... :lol:

tng 09-10-05 14:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mos craciun\"
apropo care avetzi o statzie auto de vreo 200w?

era la BAZAR o statie de vanzare .....

Dar incercati sa fiti OnTopic !

shantzu 17-11-05 13:45

bai kraven daca doreti chiar asha de mult sa vezi masina dute sa o vezi!!! nu mai posta pe toate topicurile active de aici sa punem poze cu masina!!!

kraven_4_all 17-11-05 13:48

nu intzeleg care e pb ta...offtopic nu sunt...este o mashina tare de la noi din PL! Poate nu am timp sa ma duc s`o vad!!Poate omu` mai are shi alte lucruri mult mai importante!La asta nu te-ai gandit!!!Nu v`am cerut bani ....v`am cerut cateva poze shi nu cred k sunt singuru` care vrea sa vada mashina...

shantzu 17-11-05 13:51

tu esti genul de om care intelegi prin cuvintele \"masina tare\" acel gen de masina cu spoilere pana in pamant si un eleron cat luneta?? si niste ceva desenat sau lipit pe ea...

kraven_4_all 17-11-05 13:58

tare curios sunt dak ai vazut mashina dak tot vorbeshti!!de la distantza shi la 80km/h nush ce vezi u sincer...mie mi s`a parut frumoasa...flacarile mi`au placut mult!!shi nu cred k are spoilerele pana`n pamant...!!!du-te intai shi uita-te la mashina shi mai vorbim!!
tng...nush dak am cum sa help la acea chestie k n`am aparat digital shi nici tel cu camera...deci...nu promit nimic...poate ajung...poate!

Skma 17-11-05 14:22

Stai tu linistit Kraven ca sunt o groaza de masini tari fata de bmw ala care deocamdata tot ce stim despre el e ca arata bine la exterior si atata si la fel de bine poate sa aiba un motor stock ! Ceea ce nu l-ar mai face asa deosebit ! Si ca sa mai dau un amanunt` io stiam ca in primul rand tuning inseamna modificari mecanice :wink:

All times are GMT +2. The time now is 01:59.

- Copyright 2026 4Tuning