![]() |
Re: La 93 de ani, a distrus doi bolizi Porsche
Asta cred ca e cea mai tare faza pe care am putu s-o aud cu un sofer varstnic . Totusi e de apreciat gestul la nenea Jack ca a cerut o perie sa curete cioburile ...... in rest ce sa mai asta sofer prudent care timp de 76 de ani n-a avut nici un accident .
|
-Bine ca omu e intreg !simpatic mosuletu!faza cu maturatu cioburilor de pe masini e tare!tipik british!
-Table se gasesc.....nu ma intelegeti gresi si mie imi plac Porsche-urile dar viata are intotdeauna prioritate! -Nu pricep de unde iese 60.000!mai mult de10k $ nu are cum sa fie paguba....daca darma si vreo jumate de showroom(vreo 2 pereti) poate....altfel nu se explica... -Cu 7-9K$ repara ambele Porsche-uri(abia is atinse aripile si usa spate,tripla la unu si o luneta la carerra 2 ala gri) si fordu mosului!E de admirat faza cu 76 de ani nu a avut nici un accident!sofer prudent zic eu....oare cati or sa se poata lauda cu asa ceva la sf vietii? |
Quote:
|
am si eu o intrebare.
stie careva care erau conditiile de acordare al permisului auto pe vremea mosului? te duceai si ti-l si dadea? sau cum daca nu erai testat?pe ce principiu? |
un zambet dulce
|
Quote:
|
bine ca a scapat batranelul, saracul dupa luase matura sa stranga cioburile :P foarte frumos din partea lui, asta e sunt fiare....
|
da....paguba:D:D
|
daca era la noi mosu cred ca acum avea garsoniera in pamant...
|
se mai intampla
|
Dar de ce o costa atata reparatiile??? 60.000 de lire , asta inseamna vreo 100 si ceva de mii de euro. Or fi ele masini de colectie dar nici chiar asa.
|
nu va mai mirat atat ca se poate sa coste asa mult reparatia .
cine a zis ca masinile sunt lovite numai in spate? nu se vede botul carrera-ului si in plus au facut poze dupa ce au dat jos fiesta-ul de pe 911...deci... |
Shit Happens! In Romanaia l-ar fi linsat!
|
E super tare faza!!:D:D:D
|
Quote:
uite carrera 2 http://cgi.ebay.co.uk/1991-PORSCHE-9...QQcmdZViewItem 911 http://cgi.ebay.co.uk/1996-P-Porsche...QQcmdZViewItem p.s. Tare mosulica...cred ca a facut double flip :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning