![]() |
Re: opel astra f motor 1.4 vs cielo 1.4
Daca Daewoo ar fi in continuare masina de import, adica sa fie adusa tot din Coreea, treaba ar sta altfel.
V-o garantez. ;) |
Daewoo nu mai exista ca uzina auto, brand auto. a fost cumparata de mult de General Motors, care nu au mai continuat productia. la noi s-a mai mers cu uzina daewoo... pana a venit ford si a inghitit-o. intr-un fel e mai bine, standardele de calitate erau joooos... asta e, Romania. Cielo e un model invechit si moral si tehnic... ca isi face inca treaba, e altceva, dar comparand cu Kia, Hiunday si mai stiu eu ce marci low-cost... a ramas mult in urma, chiar si luand in considerare alte modele Daewoo. Au fost candva... acum ne bucuram de ele fiindca nu avem bani de altele mai scumpe :)
|
eu ti-am zis!singurul model de cielo care cred ca ar putea fce opelul la demaraj si viteza este cel cu motor dhoc 15 16 valve!dar la capitolul stabilitate ,franare ,confort si calitate!cielo e sub opel!asta e parerea mea!restul nu fac opelul!si am mai obs ceva la toate modelele de cielo e trecut acelasi numar de kw chiar daca au motoare diferite!hmmm....:shock:
|
ghizmo, la asta te contrazic... ce nr de kw ai vazut tu la toate? ca nr de cp, stiu ca au fost: 70cp, 75cp, 80cp si 90cp. ultimul e pt dohc. sa stii ca la frane, cielo euro3 au discuri, etrieri si placute de leganza... mult mai bune franele.
|
firma daewoo a picat din cauza discutelor politice din corea.mai pe swcurt patronul era un fel de base care se certa mereu cu tariceanu.si acolo tarice a castigat.daewoo e unul din liderii mondiali de santiere navale si de constructii nave and utilaj greu petrolier si multe altele.in uzina daewoo la inceput sa investit enorm pt o fabrica care era destinata europei de est si in general fabricau masini low cost si sustinuta chiar de stat daca nu ma insel, statul care ia adus moartea
|
Cielo este si ramane o masina mai buna ca dacia!Asta este sigur!!!Acum eu am vazut oameni care iau piese de Cielo si le pun pe vectra mai vechi sau astra!Eu zi ca cielo daca avea un marketing mai bun facea dacia la vanzari si la tot!Eu daca ar fi sa aleg intre cielo si logan ar fi cielo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning