Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Volkswagen Passat 2.0 TDI vs Ford Mondeo 2.0TDCi vs Noul Renault Laguna 2.0 Dci (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/74814-volkswagen-passat-2-0-tdi-vs-ford-mondeo-2-0tdci-vs-noul-renault-laguna-2-0-dci.html)

~ EWN ~ 24-04-08 16:11

Re: Volkswagen Passat 2.0 TDI vs Ford Mondeo 2.0TDCi vs Noul Renault Laguna 2.0 Dci

Laguna ptr ca e ceva diferit, si ptr motorizarea dCI, ce atata 2.0 140 CP mai sunt si alte motoare :D :)

M A I 94 16-06-10 16:28

Re: Volkswagen Passat 2.0 TDI vs Ford Mondeo 2.0TDCi vs Noul Renault Laguna 2.0 Dci

off: nu inteleg de ce toata lumea umfla atat de mult fordul...mondeo a cazut:
https://www.youtube.com/watch?v=fqmxjoIab1E

on: aleg passatul pt ca mi se pare mai bun la exterior cat si la interior.

cavaliere 17-06-10 08:11

Am avut Mondeo si sincer la raportul calitate pret e imbatabil. Passat e way back , iar Laguna .. aspectul exterior este ciudat ,iar trenul de rulare este prost setat. Cat despre motor mie mi-a dat impresia ca are 150 hp doar pe hartie. Votat Ford

GABBY_ 17-06-10 17:53

intrati pe un forum vw si o sa ramaneti blocati cate bube are acest passat 2.0 tdi
Aleg oricand Ford , imi place sa ies din "turma"

dolb 17-06-10 18:00

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3448341)
intrati pe un forum vw si o sa ramaneti blocati cate bube are acest passat 2.0 tdi
Aleg oricand Ford , imi place sa ies din "turma"

da...ford rullz si 2.0 TDI sux. e cel mai bubos motor! Mama e varza. Nu stiu ce a fost in capul lor.
Hai frate acu serios..va auziti cateodata? E ca si cum ai spune ca pieptul de pui e cel mai naspa, n-are nici un gust..dar tu nici macar nu l-ai gatit, si l-ai mai si tinut in soare sa se strice!
ONtopic: la capitolul design as alege Laguna, in rest Passat.

GABBY_ 17-06-10 18:11

Inseamna ca esti praf la capitolul masini ,ori refuzi adevarul.
Cati oameni ai auzit sa se planga de noul Ford Mondeo?De unde ai ajuns la concluzia ca Tdi e "pieptul de pui" ?Uita-te la noul mondeo cu pachet sport pe el si vei ramane suprins.Mai intereseaza-te de acest ridicat in slavi 2.0tdi de pe passat,cat de pacatos este.
Cunosc o gramada de 2.0tdi pe passat care au avut bube cu injectoarele,turbinele,pompa de motorina,volanta.....masini cumparate de noi si nici una nu sarea de 100k km.
Cate Ford-uri Mondeo,modelul nou ,ai auzit sa aiba bube?Inteleg ca esti subiectiv dar trebuie sa accepti adevarul ca acest 2.0 tdi e pacatos mare

dolb 17-06-10 18:24

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3448394)
Cati oameni ai auzit sa se planga de noul Ford Mondeo?De unde ai ajuns la concluzia ca Tdi e "pieptul de pui" ?Uita-te la noul mondeo cu pachet sport pe el si vei ramane suprins.Mai intereseaza-te de acest ridicat in slavi 2.0tdi de pe passat,cat de pacatos este.
Cunosc o gramada de 2.0tdi pe passat care au avut bube cu injectoarele,turbinele,pompa de motorina,volanta.....masini cumparate de noi si nici una nu sarea de 100k km.
Cate Ford-uri Mondeo,modelul nou ,ai auzit sa aiba bube?Inteleg ca esti subiectiv dar trebuie sa accepti adevarul ca acest 2.0 tdi e pacatos mare

Merci, nu stiam ca esti mama omida :) sunt praf rau la masini.
Nu am auzit oameni sa se planga de ford mondeo..am zis eu ceva de genul cum ca mondeo ar fi prost? ia citeste mai atent
Tu imi spui mie, eu care detin 2.0TDI sa ma interesez de motor? Prietene glumesti :))))
Acest 2.0 TDI e pacatos daca pica pe mainile la niste oameni care nu stiu sa mearga cu el. Ca el .. nu pica asa de nebun!
Conteaza filtrele, uleiul, modul cum mergi cu motorul, motorina care o bagi , sunt atat de multe variabile....

The_Mask 17-06-10 19:59

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3448394)

Cand am vandut Passat-ul avea 65.000km si nu am avut nici o problema din cele mentionate de tine, daca esti batut in cap si tragi de el cand e rece motorul e normal sa ai probleme. Legat de Mondeo am adus din Dubai aprox. 60 de bucati pentru dealerul Ford Moldova ( Chisinau ) ce-i drept nu 2.0TDCI ci 2.3 benzina titaniu si vreau sa-ti spun ca finisarile interioare sunt de tot rahatul, nu mai spun de Focus, poate fi el cel mai manevrabil model din clasa ca tot nu acopera restul de minusuri. Singurul Ford care m-a impresionat a fost EDGE.

Iar ca manevrabilitate/pozitie la condus Passat-ul este peste, pot spune ca se conducea mai usor decat actuala masina desi, intradevar este diferenta de clase etc.

La fel daca intri pe forumul de la orice alt constructor auto vei vedea plangeri si probleme, sa fim seriosi inca nu s-a inventat masina perfecta toate sunt o apa si-un pamant, iar producatorii de piese joaca rolul cel mai important.

GABBY_ 17-06-10 20:59

Ok ,passat e zeul masinilor ,m-am lamurit.

Mergi la reprezentanta si configureaza un passat full si vei vedea unde se observa diferenta finisarilor($$$)

dragos1801 19-06-10 23:01

Hai ca esti penibil, zici ca Passat-ul e super la finisari e mama lor ce sa mai vorbim! Nu mai face afirmatii nefondate si nu mai arunca cu noroi in Mondeo ca nici Passat-ul nu e cine stie ce! Eu am avut si Passat 2.0tdi luat de nou la care in 100.000 km am schimbat turbina, injectoare si pompa de motorina, noroc ca era in garantie ca daca nu cred ca inebuneam. In prezent am un Mondeo Titanium S doar ca cu un alt motor 2.5T si poti sa-ti spun ca nu se compara cu Passat nici la interior(e Titanium S) ce sa mai vorbim de stabilitate ( nu exista termen de comparatie). Cat despre motor e superb trage in orice treapta foarte bine. In 60.000 de km nu am avut nici o problema, am schimbat doar consumabilele la ea. Passat-ul e o masina foarte buna doar ca am avut ghinion cu ea, e ca la loterie, dar cu un Titanium S nu se compara nici la exterior nici la interior etc....
PS: "Iar ca manevrabilitate/pozitie la condus Passat-ul este peste" - Se vede ca nu ai condus nici una din masini esti penibil! NU STI CE VORBESTI!

dolb 19-06-10 23:51

Si eu am avut 3 mondeo , un ford focus si un ford fiesta
La mondeo au picat rotile, injectoarele si manerele de la usa.
La focus ( motor 1.4) a picat turbina si EGR-ul
iar la Ford fiesta cand a dat intr-o groapa mi s-a desprins tot bordul.
Masini noi de 1000km .

GTR 20-06-10 00:21

Normal ca vorbeste de machetele lui :))

aleks 20-06-10 01:11

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3453919)
Si eu am avut 3 mondeo , un ford focus si un ford fiesta
La mondeo au picat rotile, injectoarele si manerele de la usa.
La focus ( motor 1.4) a picat turbina si EGR-ul
iar la Ford fiesta cand a dat intr-o groapa mi s-a desprins tot bordul.
Masini noi de 1000km .

Ai avut tu 5 maşini noi, de la zero km, carora li s-au întâmplat toate chestiile alea deodată? Fiecare avea câte 1000 de km fix şi s-au dezmembrat aşa îngrozitor?
Sau 1000 de km împreună, în timp ce se dezmembrau?

ionut_cluj 20-06-10 01:13

Aia cu rotile tare-s curios s-o vad si eu:)

cavaliere 20-06-10 03:36

Toata lumea a avut aici 10 masini si culmea unele chiar atat de rable incat la gropi pica bordul. Interesant e util totusi ca stim la ce sa ne asteptam cand cumparam Ford de exemplu. Ca pustiul le-a condus pe toate in acelasi timp si in acelasi loc . Stie fan-ul despre ce vorbeste categoric

le: Dar e curios ca le-a condus in restul timpului in care nu a scris cele 7400 de posturi.Adica le-a condus in somn howgh

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning