![]() |
Re: vreau sa cumpar o masina
Quote:
|
14.000 de euro ii ai cash in buzunar sau imprumut din banca. Te intreb pentru ca in cazul in care ii ai cash in buzunar te pot ajuta extrem de mult si bucuros cu o vectra 1.8 140CP nou, 2008, 12 km!!!:D:D:D contacteaza-ma daca vrei: 0728857893
|
Quote:
|
Quote:
|
De ce nu iti mai strangi niste bani pt o Astra GTC, cum s-a mai spus ? Masina e foarte buna. Eu mi-am luat in 2005 Astra in 4 usi, motor de 1.6 benzina la vreo 14.500 si am destule dotari (mai exact nu am navi, xenon si piele). Cred ca daca mai strangi cativa banuti iti iei un GTC de moare lumea ;). Masinile mai scumpe sunt cele pe motorina, benzinarele sunt mai ieftine (si mai bune, parerea mea)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vroiam sa critic Astra, dar ma asteptam la total altceva.
|
e totusi plastic injectat. pe consola centrala (logic) e plastic normal, care poate fi personalizat in diferite culori. mie nu mi se pare atat de plina de plastic...
|
Quote:
marekk, tu te-ai mai decis ? |
Quote:
daca nu ... eu sugerez sh ... daca doresti neaparat noua ... mergi pe ceva mai mic...ca sa poti sa ai dotari cat de cat de bun simtz... acum depinde de tine ... clio symbol, megane, polo, corsa :) |
Quote:
|
Quote:
|
sa iti explic. Eu sunt manager pe departamentul de vanzari la o firma de inchirieri auto si leasing, avand in vedere ca anul trecut am cumparat 180 de masini, iar anul acesta am o comanda de 160 bucati am discount mult mai mare decat o persoana fizica ce se prezinta la dealer pentru a achizitiona o singura bucata. Deci imi permit sa le dau sub pretul lor! :D
|
lucian ... ms, acum am intels :D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2025 4Tuning