![]() |
Re: Bentley Continental GT by ASI TETSU
Foarte bine dopat W12 .
Dar chitul exterior nu-mi place are elemente de pe la Porsche, Audi, iar eleronul este destul de urat nu i se potriveste. |
super frumos kitul dar eleronul nu-si are locul acolo.oare cat costa..
|
pare cam ieftin zici ca e facut de taximetristi din bucuresti mai ales eleronul.....
|
E destul de frumos kit-ul , si totusi are 800 de cp ,foarte mult . oare vom vedea din gresala si una prin Ro? Nu prea cred
|
Only 29 limited edition Tetsu models will be made and will no doubt be higher than the (approximately) US$600,000 asking price for a standard model upgrade.
|
daca nu avea prizele alea pe capota si eleronul era chiar frumoasa
|
Eleronul este total nepotrivit.
|
Fata e superba, dar spatele o cam strica, eleronul si copia dupa R8...
|
ce discuri de frana are..da dea draci..pe langa cat de mijto e el:D:D:">
|
eleronul nu se potriveste deloc, puteau sa continue eleronul acela micut si deasupra stopurilor si arata mult mai bine, cat despre spoilerul spate mi se pare k e penibil...
|
Saracii japonezi, repede sariti la gatul lor de migdalati. Poate EXACT de eleronul ala a fost nevoie pt a completa kitul aerodinamic si de a fi in concordanta cu detaliile tehnice ale masinii. Nu trebuie sa fie neaparat frumos, ci sa isi faca treaba cu brio. La 800 de cai, nu prea poti sa faci rabat la multe lucruri. In fine, au transformat masina dintr-un gt european intr-un gt japonez :D.
|
urat... eleron naspa.. evacuarea aia... parca or inventat-o ceva master tuning din spatele garejelor... iar.. jantele.. sunt copyate dupa M3
|
superba masina. daca o sa am bani viata asta sa-mi iau un bentley :)) m-as duce la ei sa o modifice
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning