![]() |
Re: Tragedie in Satu Mare
Quote:
Showul din Baia Mare se numeste '' Controleaza viteza , alege viata'' si exact campanie impotriva accidentelor este :) |
https://www.youtube.com/watch?v=gipaOxPETm4
Dumnezeu sa-l odihneasca,ai plecat prea repede dintre noi,sper acolo unde esti sa-ti fie mai bine.....dormi in pace....nu-mi vine sa cred nici acuma....pacat.. |
Quote:
Raul, nu-l cunosc pe Dani dar are niste prieteni la mine in curte,venea vara si se distrau, parea baiat de treaba, linistit,.... nu stiu ce sa zic.... De fapt nici nu stiu exact ce s-a intamplat... poate imi poti explica? |
Viteza ucide,asta s-a intamplat......a dat intr-un cap de pot la peste 140km.....
|
Imi pare sincer rau pentru acest baiat, nu l-am cunoscut da din auzite a fost foarte de treaba si a fost foarte sociabil.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace. |
7 Attachment(s)
In aceste clipe de grea incercare, cuvintele sunt de prisos... Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace, iar ingerii sa-i fie mereu alaturi !
Sincere condoleantze familei Tamasan... Un bun prieten Tamasan Marius s-a stins azi in urma unui accident grav in jurul orei 18:00.. pe str. Dariu pop conducand o motoreta (suzuki tl1000s) a intrat in coliziune cu 2 masini.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Szatmar.ro are niste poze... atasez si eu cateva... :(( |
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace.
|
R.I.P. ! :sad:
|
Quote:
|
:cry::cry::cry:
Quote:
Sincere condoliante familiei si sunt alaturi de ei in aceste clipe grele si in fata unui adevar greu de acceptat. Cu doar cateva saptamani in urma in 26.03.2009 am pierdut si eu un frate (Dany Alec) in urma unui accident de motocicleta si stiu prin ce trece familia in acete momente tragice. |
R.I.P stiam motorul si auzisem ca era foarte violent, foarte agresiv ma refer la putere ... in fine, Dumnezeul sal odihneasca in pace
|
urat ce s-a intamplat,dumnezeu sa-l odihneasca......
|
Quote:
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti.. |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning