Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Limitatorul GT-R-ului, crackuit de COBB Tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/74193-limitatorul-gt-crackuit-cobb-tuning.html)

cipricipri 10-04-08 16:00

Re: Limitatorul GT-R-ului, crackuit de COBB Tuning

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 1477075)
Sigur e gresit 180 km/h da as fi curios "Cum asi da seama masina cand merigi pe circuit si cand esti pe drumuri publice ?" .

Daca ai citi post-ul lui Ed Crane nu ai mai povesti aiurea ! Si e foarte bine ca e limitat la 180 ca si asa sunt destule accidente!

Alfa 164 10-04-08 16:03

Inseamna ca sunt putin "dusi cu capul" ... bine ca au trenuri care circula cu peste 300 Km / ora. Masinile lor de politie tot atata prind ?

dexter_20 10-04-08 16:08

La cata presa am citit despre noul GT-R, in nici un articol nu am intalnit de aceasta limitare, semn ca japonezii stiu sa vanda masini. Limitatorul,dupa parerea mea, a fost montat pentru a respecta legislatia aflata in vigoare, dar la faza cu "limitatorul nu poate fi pacalit" tare greu imi vine sa cred ce zic. Atata timp cat sunt oameni care sparg calculatoare de banci,de institutii de stat, nu mi se pare iesit din comun sa spargi un limitator amarat.

casp3r 10-04-08 16:47

foarte tare masina si cu limitatoru.......moratala fara........:D

Big_85 10-04-08 17:16

180km/h e cam putin macar daca era limitat la 260 da ata e acuma....binenteles ca cei care isi vor lua o asa masina nu se vor lasa opriti de un limitator..hehe

iionnutgr 10-04-08 18:49

pt masina asta si 250 mi se pare putin......

darkeddy 10-04-08 19:24

era logic k o sa l crackuiasca...da nu prea cred k era limitat la 180....

Stressjr_Speeddemon 10-04-08 19:44

app mai stiti in tokyo drift ?? masinile cand ii da ala 200 si , si vede k politia nu face nimik ?? ii zice ala k masinile de politie sunt limitate la 180 la ora deci e reala faza pe bune si prin localizare gps isi da seama imediat ce si cum dar astia cu kraquitu au facut trb buna ;);) probabil se instaleaza o harta custom cu tot globu kare ii spune k e pe un circuit :))

Marius_mym89 10-04-08 20:30

:lol::lol:..auzi de necrackuit....haideti mai baieti....in ziua de azi nu exista ceva ce sa fie de "necakuit".....ce bani or face aia care au facut softul :-D....bravo lor... si tostusi 180 e muuult prea putin pt o asa masina....

acevld 10-04-08 23:42

Quote:

Originally Posted by autoad (Post 1477102)
da ii super cidata treaba cu limita la 180 la ora, cate masini sport sunt limitate astfel si plus ca nu ii vad rostul de ce sa iti cumperi o masina cu o gramda de cai care poate atinge 300 la ora si sa stai sa te uiti la ea sau sa te lauzi la prieteni ca masina ar putea dar nu ma lasa producatorul

pentru tine performantele unei masini se refera strict la viteza maxima? app...dejeaba ai viteza maxima 10000 km/h pt ca in primu rand nu prea ai unde sa'i dai atata si in al doilea rand....nu poti sa'i dai prea mult timp atata....unul din motive fiind ca la un mom dat va crapa motoru:-):-)

DaLaS 11-04-08 01:16

Buna legialatie au japonezi. Sunt o gramada de prosti care au masini puternice si dau in ele fara sa se gandeasca la ceilalti din trafic.

crdi 11-04-08 03:07

intradevar , este lege in jap sa nu depasheshti 180 dar treaba se schimba cand mashina ajunge in locuri precum turcia cehia sau locuri in nu s-au facut harti iar semnal gps mai putin , deci cineva a lasat loc si pt treaba asta , iara daca a facut-o ala este exact locul pe unde se poate sparge sistemu :D, parerea mea care ete

adut 11-04-08 10:22

Quote:

Originally Posted by Alfa 164 (Post 1477039)
Loganu 1.6 prinde mai mult de 180 Km / ora ???:evil_laug:evil_laug:evil_laug

1,6 16v dap in talon scrie 190 dar am vazut ca fuge 210 youtube :P
180km/h pt un gt-r foarte nasol

Alfa 164 11-04-08 11:13

Quote:

1,6 16v dap in talon scrie 190 dar am vazut ca fuge 210 youtube :P
180km/h pt un gt-r foarte nasol
Hai sa fim seriosi....si realisti !;)

autoad 11-04-08 15:24

logan care sa mearga cu 210 ? hai mai ca ii prea prea ..si daca era film probabil ca ii era dereglat cesul

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning