![]() |
Re:
Quote:
|
Geometria variabila doar inlocuieste supapa de by-pass. Schimba unghiul de atac al paletelor,astfel incat creste sau scade viteza de rotatie a axului.
Este o mare porcarie, se strica des, si se blocheaza. Sistemul clasic cu acuator este cel mai bun. |
M-am gandit ca ar fi mai bine sa imi cumpar un motor de R19 16v de la dezmembrari.1.8 142 CP.Si se pare ca se si potriveste pe cutia mea.Doar ca in mod sigur o sa vreau sa il modific si pe ala si desi motorul nu este scump ,modificarile care pot fi facute la acest motor sunt scumpe,2 axe cu came costa cam cat motorul daca nu un pic mai scump si aduc un plus de 16-20 CP evident odata cu rescrierea softului.
|
Re: Renault Megane 1 1.6 8v 75CP
Esti interesat in a cumpara turbosuflante Garrett pentru VW,Renault,Skoda,Audi,Iveco,Scania,TURBOSUFLANTE NOI,contacteaza-ma si discutam,negociem pretul in functie si de cantitatea solicitata.In orice caz preturile sunt foarte bune fata de cat costa ele la dealerii autorizati...
De asemenea daca te ocupi si cu reconditionatul turbosuflantelor atunci poate te intereseaza componente pentru ele...shafturi,bearinguri,turbine,cartere compresor,etc...de asemenea la preturi avantajoase si de asemenea piese noi... Contacteaza-ma la adresa de e-mail [email protected] pentru alte detalii... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning