![]() |
?
sa spuna prietenul tau zgaiba cine a cistigat cind ne-am dat. tu ai cistigat in varianta :\"din treapta 2 din mers asa ca ....aia numeti tu liniuta?
deci eu zic ca zgaiba poate sa spuna ce si cum. |
ce conteaza ca ne-am dat din mers? important e ca te-am batut...si stai linistit nu te mai agita...ne dam la legale de pe lok ca sa nu mai ai nici un fel de scuza atunci.Nu trebuie sa imi dai mesaje pe privat poti sa zici aici ce ai de zis ca eu nu am nimik de ascuns....nu ma feresc de nimeni...sau mesajul pe privat era ca sa ma poti ameninta?Sau sa ma sperii?Dupa cum am zis te-am crezut mai matur.
|
La legale nu ai nici o sansa.......... cat timp vin r5 gtt...
|
ok mane hf
|
Concursul corect este pe 400m cu start de pe loc si sosire lansata.
Fix atat e concursul in rest nu mai conteaza. Aveti ocazia sa va rezolvati dilema aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight= |
eu inca astept filmele
|
atentie!
ce sa o mai lungim.....ti-a venit ambreiajul?daca da hai sa vedem cum sta treaba .putem filma startul si finisul ca sa nu mai pot minti eu. ce zici?si daca e sa vad eleronul Leonului asta e... eu nu am eleron asa ca tu nu poti avea probleme. deci?
|
da amice....any time....deocamdata am rezerva pe fatza si nu pot sa ma dau dar cred ca maine imi vine janta si rezolvam problema
|
.
ramine pt simbata?
|
pe luni or so ca nu mi-a venit janta
|
.
ok! ramine pe luni. tot acolo? sa imi zici ora sau daca vrei in alta parte sa-mi zici pina la ora 16 ce si cum.
|
nu pot luni te anunt eu...oricum nu mai vin acolo.
|
Asteptam cu nerabdare rezultatele :D
|
nush cum trage kwx... dar stiu k leonul e...sa zicem, vitaminizat rau d tot :D
|
ok! si ziceti ca dieselurile astea ale voastre au cuplu de 400?pare ...incredibil si totusi poate sa fie adevarat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning