![]() |
Re: Hyundai Coupe Special Edition
Nimic special care sa merite banii astia :rolleyes2 mai bine iti iei audi sau vw:lol:
|
Quote:
on topic: din fata seamana cu laguna, pretul mi se pare prea mare.... nu ma incanta |
slaba la 141 de cp. nu isi merita investitia.
|
face praf hyundaiu un vw gti ?? =))))) cred ca stai prost cu capu
|
Interesanta masina ,.,,, dar raport calitate , pret , performante .... nu prea renteaza ... alternativele sunt multe si mult mai atractive ...
|
arata super bine....oricum e putin mai scumpa fiind editie limitata..d.ar pretul mi se pare "putin" cam exagerat...
|
Quote:
|
Masina asta era cea care trebuia sa fie in filmul Too fast too furios 4?? NU?? Avea bordul ala superb.
|
Quote:
|
Quote:
|
urate sunt farurile si motorizari ....slab
|
Mey fratioare, ador masina asta de knd a aparut coupe-ul ala de prin 2000, DAR e enorm de scumpa pt k are doar 141 cp si motor de 2.0l, ceea ce inseamna consum mare si asigurare scumpa. Octavia 1.8 T costa 15500 euro noua si are 150 cai. iar golf 5 gti e 20000 si 200 cai. sunt multe exemple.... pakatd emasina k e frumoasa, dar propulsor slabutz
|
nebun mare prietenu lu crazynova ala..vezi frate poate avea dacie cu semn de hyundai..:D
|
Quote:
Se vede ca ai 17 ani...dc a schimbat cu 1100 de euro si pistoane si distributie si axe si supape si a mai facut si un full de benzina inseamna ca hyundaiul este o masina extraordinar de ieftin de intretinut. cati prieteni ai carora li s-a intamplat treaba asta? |
Ery ai prea mult timp liber ! La "1.433 km" nu era in garantie ? Nu e clar ca baietzasul se da si el interesant ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning