![]() |
Re: intalniri dacia bucuresti
Ce bine a grait diavolul noptii ! :D
|
la baza DRT-ului tot 4tuning este ,doar ca la baieti li s-a luat de toti TIUNERII de pe forumul asta si au hotarat sa isi faca pe al lor .dar un sg lucru nu am inteles,de ce nu am voie sa-mi arat CAII putere ???ca intr-o seara m-a disperat unul cu un golf de cate ori a omorat saraca masina........si au mai fost si altii,intr-adevar nimeni din DRT sau DC ,dar nu inteleg care e pb daca face vreunul figuri pe acolo,nu ca as face io ca nu sunt genu.
|
Quote:
|
Quote:
DRT In partea opusa intrarii din Filaret toti sunt bine veniti la DC atat timp cat sunteti linistiti (vorbesc din partea DaciaClub ca sa nu se inteleaga ca vorbesc si pentru DRT), oricum rondul este mare si ajunge la toti |
fratilor eu am mentionat in mesaj ca sa ne intalnim nu sa dam cerculete burn-out si cacaturi dastea ca nu e pista de f1 acolo ci doar o iesire de parc in care am putea sa ne strangem cateva zeci de masini sa stam la barfa la o discutie de una alta eu la asta ma gandeam acum depinde cine vrea sa vina pe scandal normal ca nu e bine primit
|
zeci de dacii??????????????????????nu o sa se stanga cu zecile niciodata!!!=)))))))))))))
fara suparare cred ca te-ai uitat cam mult la Fast&Furious!:P noi vb acum dar cand o fii sa ne intalnim sa vezi u cati mai vin. io de exemplu,va spun de acu ca sa nu imi iau p..e in gura, pana in iunie nu promit ca pot sa ma prezint ca nu am masina in Bucuresti. |
o sa vezi ca se strang ceva pt ca noi anturajul meu suntem deja vreo 9 dacii vecini:D asa ca se mai gasesc cativa sa mai vina;)
|
sper ca nu o sa apara poze si alte inutilitati pe topic
|
MIe imi pare rau k nu pot sa vin la intalnirile astea , ajung in bucuresti abea sambata dimineata:( mai ales k a venit si caldura numai de drag stai afara
|
vine vara intalnirile o sa aiba in cadrul Daciaclub si sambata seara sau duminica la un gratar la padure
|
Cred k o sa fie frumos , oricum am cativa prieteni in cartier care mai au putin si isi termina si ei daciile , suntem aproape 7 k unu asteapta traseul . Abea asteptam . RESPECT
|
mai am putin si eu si iaua traseul:P pe 29 sunt programat aranjat nu e problema dar trece greu timpul:D
|
Aranjat????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Deci Sa Ne Ferim De Tine...............................=)) |
da:)) feritiva mai ales ca stiu sa merg cat de cat nu prea bine dar ma privep:)) glumesc stiu sa merg problema e ca trece greu timpul:(deabia astept bafta tuturor
|
vinerea trecuta a fost binishor ... sa vedem vinerea asta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning