![]() |
problema e ca dak cumperi o masina de noua pierzi f mult la vanzare. dar oricum o masina noua e o masina nou ... orice ai zice.
eu am ales astra g 1.6i 100 de cai ... nou, in dauna unui astra g bertone 2.0T 200 cai, 60.000 de km (cica adusa din germania) ... de prin 2001 parca |
pai daca e sa fie adusa din germania trebe s-o iei cu numere provizorii de germania si-o inmatriculezi tu , vezi actele de la masina .. nu prea se pot face magarii ...
oricum peste 1 an sigur o sa-ti para rau ca nu ti-ai luat-o pe aia de 200 cai :D si dupa inka un an ca iti consuma prea mult :D orice-ai face nu iese bine in romania . |
Re:
Quote:
|
Quote:
Cumnatamiu a dat 10.000 pe un Mercedes 500 SEL din 93 - 5000CMC fara chip are 322 de CP ... in interior nu mai zic :wink: iar fara \"hamuri\" scoase .. la 250Km/h e limitata pe la 4000RPM daca nu ma insel .. in oras suge 15 iar afara vreo 10 dar nu comparati SEAT cu MERCEDES poate sa fie el de cati bani o fi :? |
e adevarat adi sunt deacord cu tine, dar el isi doreste o masina noua sau oricum cu putini kilometri si de an apropiat 2004-2005
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
la motoru ala? habar n-ai ce spui no offence! :) si mai ales motor facut in 93 proiectat probabil prin 90 |
hai ca deraiem mult prea mult de la subiect.
depinde de ce vrea el de la masina aia. daca vrei ceva sportiv e una iar ceva de familie e cu totul alta treaba. personal un leon tdi de minim 130 cai as alege la varianta sportiva ma refer. e relativ nou , intradevar nu e mertan dar nu e nici din 93 ... iar cu un flash sau cip toata lumea stie ce miracole se pot face :)) la masini de familie .. chiar nu stiu ce sa itzi zic pt ca optez pt aceeasi masina :) |
logan de 135 cai :D
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning