![]() |
offtopic2 : na am editat
edit : vezi ca is din cj ... deci dupa ce ai postat mashina iti gasesc repede un defect shi j la c imi dai SUC ca nu beau bere :)) |
doamne....mai bine sterge-ti tu singur postul ca iara vorbesti prostii.
doar aparatele is perfecte si, si alea mai fac greseli. ce-s io robot? te-am informat doar. iti cumpar o sticla de 2 litrii da taci odata |
eu nu am cu cine sa votez... masina facuta de mine NU a intrat aici... ori e prea nasoala... ori ia toate voturile :evil:
in concluzie... nu prea am cui sa ii dau votul |
blowwind- 1 :)
|
1blowwind;2)soricelu3)xzibit
pe langa cele spuse trebuie sa mai completez: blowwind puiteai schimbi jantele nu doar sa le modifici, parca mai bine ar arata....in rest in afara de palasa aia si de carbon e bine... soricelu nu prea sunt greseli evidente dar puteai sa mai lucrezi putin la masina...a si sa o \"cobori\" putin... xzibit masina aia chiar daca i se \"invart\"rotile nu prea arata a se misca...partea din fata nu imi place deloc...si puteai si tu sa cobori masina :peace: |
1.Soricelu 2.Blow 3.Xzibit
|
cam greu de luat o decizie.......
-la blowwind e faina dar sunt niste mici gresele -masina sobolanului imi place ca e simpla si de efect(dar pt contest e prea simpla si mie nimi plac flacarile) -a lu' xzibit e ok doar ca nu e lasata jos 1.blowwind 2.xzibit 3.soricelu(e f faina dar nu e destuil de complicata pt contest) |
a lui Soricelul e cea mai tare
cel mai realist lucrata ... simplu si frumos xzibit are un mare defect la usa, si per total nu imi place (gusturile ce sa ii faci) iar a doua tot asa, nu imi place deloc culoarea aleasa cat si faptul ca e foarte artificiala ... adica se vede de la 2 poste ca e facuta pe calculator stek |
ms morro :wink: :hug:
|
am ales soricutzul pt k e realista, adevarat ca nu pare prea tunata, cum e si tema concursului, dar sunt sanse s-o vedem pe sosea.
blow are grila facuta din vo 3 bucati suprapuse parca se vede cum sunt imperfectiuni, vopseaua parca e folie, asa stridenta, e tunata virtual pe fata. la Xzibit masina e cam ...ce sa zic, neoane cum a mai zis careva marcate cu sprayul pe asfalt, sclipicioasa ca o muiere scoasa pe marginea drumului, masina pare statica desi rotile indica contrariul, si stralucire cu farurile aprinse?? total seamana a VT primele 2 din pagina... |
bah nu shtiu cum l-atzi votat pe blowind da`uitatziva numa` la farurile de ceatza...spune-mi cum **** mea is plasate in sita fara nici un suport...
culoare(vai shamar)...ai facut semnalizatoru` ii verde...capota ii varza... etc... |
la shoricel ii alta treaba...el merita sa fi cashtigat concursu` pt. ca a lui ii cea mai reala shi cea mai COOL 8)...chiar daca nu ai cashtigat concursu`
ai o lucrare super beton... |
Re:
Quote:
omule...aplic si yo o parte din strategia ta :)) zi`mi si mie un lucru....in poza soarele se vede clar ca bate din stanga...atunci cum naiba iti stralucesc tie jentile ?? sau butucul de la usa ?? :) atat vreau sa stiu.... |
am votat ptr blowwind ptr ca a facut masina cum trebuie :
culoare frumoasa.... jentile sunt asezate cum trebuie shi sunt si frumoase... carbonu` ia iesit........ bara de fatza cu proiectoarele alea e criminala..dar sunt cam strambe...asta se poate corecta :) :wink: |
am votat pentru soricelu ptr. k mi se pare cea mai aproape de realitate ... :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning