![]() |
Sa le recruteze la Divizi A Sexy :wink:
|
blonda imbracata in alb crima curata cum mai zicea cineva pe aici :shock: :shock: wanna be my girl? :bunch: :oops:
ptr needbrain > NU!!! :mrgreen: dar nu am incotro :lol: :lol: :lol: :lol: |
bwey nene...vreau si eu :lol: sa joc fotbal 1 la 1 pe tot ... patul cu una dintre ele :D
|
ma faret sa fiu sincer
EU AS JUCA SI CU 1 LA 2 cred ca mie ar place mai mult :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
s`ar putea sa t \" faca \" :peace: |
si ce daca crezi ca nu mie ar conveni????????
si as mai vrea :lol: :lol: :lol: |
guys guys... :roll: :roll: va luati ajea de 2 fet.. :( :( sad sad.... mai sunt 2.... sish.... cand sunt 4 voi luati numa 2? sau nu va tine? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ... eu le infiez :D sa joc fotbal non-stop :roll: :roll: :oops: poate ma invata cateva miscari.. noi io shtiu ca arata.. ca nijte profesioniste... first league :shock: :shock: :P
|
ma nu cred ca ma as permite cu 4 mai ales cu alea patru ca ma rupea in 2 poate mie sa termina si viata sexuala :lol: :lol: :lol:
|
pe blonda o cunosc , o cheama Andreea si e super fata. nu are nasul pe sus sau stiu eu ce. :lol: . a iesit miss playboy anul asta.
|
eu nu t cred... dk zici k o stii, scoateo la un suc si vin sa vad :lol:
|
nici io nu te cred.. io zic sa o scoti la un suc si sa venim toti sa venim :P
|
Ya sa va vad :)
Ma uitam aseara pe 9am. ro si ziceau ceva cu bordelurile din matasari ?!?!?
Voi Suntetzi Pentru Legalizarea Prostitutiei Sau Contra argumente pentru fiecare eu sunt pentru ... dai un ban dar stai in fatza .. si plusz k poti sa o faci cu incredere .. si daca nu`ti convine fari reclamatie la OPC :P |
si tacerea e un raspuns sa shtitzi :))
|
Re: Divizia pana para sutelor :P
oricum ar fi, ele tot vor exista...
macar sa fie legale sa le poata controla... femei care se vor fwte pe bani vor fi intotdeauna, dar daca vor avea alternativa o vor face legal... so... pro :) |
Re: Divizia pana para sutelor :P
cred k o parte o fac si pe bonuri de masa .. oricum eu ashtept sa intre in vigoare plata cu cardu la coarde :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning